Kpop-fanok? Hogy álltok az NCT-vel? Pontosan hány tagja van/lesz?
Mit gondoltok az NCT U-ról 127-ről és Dream-ről? (Meg úgy az egész NCT ötletről?)
Most pontosan hogy fogják ezt megoldani? Valahol azt olvastam 40 tag van de máshol meg azt írták hogy folyamatosan csatlakoznak majd tagok és a tagok majd cserélődnek. Ezt meg hogy értik?? Hogy hogy cserélődnek??
Van itt még NCT-fan rajtam kívül? Mit gondoltok Taeyong-ról (a múltbéli akcióiról?)
Kedvenc tagotok? :)
Johnny mikor fog debutálni?? :((
Én imádom az NCT 127-et, U-t is nagyon szeretem, a DREAM-mel még nem tudom hogy állok a Chewing Gum tetszik, csak kicsit furcsa hogy olyan fiatalok a tagok, nem feltétlenül találom jónak hogy ilyen fiatalon ekkora stressznek vannak kitéve. Én is úgy tudom hogy folyamatosan csatlakoznak tagok az NCT-hez, bár olyat is olvastam már hogy 24 tag lesz.
Nekem személy szerint Taeyong a biasom, imádom a hangját. Szerintem már rég megbánta hogy azt csinálta amit, nem tudom miért kell mindig felhozni ezt, csak megsíratják szegényt.
Azt hogy cserélődnek nem tudom hogyan kell érteni.
Nekem Yuta a biasom és Taeyong a 2. kedvencem :)) Én is úgy gondolom hogy megbánta és amúgy is mégis mit várnak tőle? Hányszor kérjen bocsánatot mire elhiszik hogy 14 éves hülyegyerek volt (bocs de jóindulattal mondom :D) és már megbánta??
2# Még nem hallottál róla? Ha akarod elmondom privátba.
Én is szeretem az NCT-t az ötlettel együtt.^^ Érdekes leszek én is erre a cserélődésre én is. Nagyon én se értem.
OFF: Kérdező, ha szépen megkérlek nekem is leírnád privátba Taeyong múltbéli akciót?^^" Előre is köszönöm.:)
Nem, nem hallottam rola.. :( (a 2.vok)
lecci megirod?:)
Inkább akkor megírom ide mert úgy tűnik sokan nem hallottak róla.
14 évesen ˇolyan dokgokat adott el embereknek amik nem léteztekˇ. Tehát átverte őket. De valami olyasmit is olvastam hogy nem a semmit adta el valakinek hanem csak hiányoztak részei az árunak amit eladott. Viszont ha az utóbbi az igaz akkor ahhoz még egy nem túl kultúrált netes veszekedés is tartozik az elégedetlen ügyféllel.
(+ voltak még enyhén szólva bunkó kommentjei)
Nem Ren Jun-ról pletykálják azt hogy észak-koreai?
Igen az már biztos hogy végtelen tag lesz mert mindenhol azt írják. De azt nem hinném hogy ha valaki le akar lépni akkor az leléphet. Ezt hogy értetted?
Tényleg még szeptemberben debutál? <3 :3 :)
Honnan szeded az infókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!