Megoldható az equalizer?
Adott ez a kb. 25 éves kis Sanyo hifi 3 sávos eq-val.
(bocsánat a ratyi képért)
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e bekötni hozzá még egy komolyabb hangszínszabályzót is, és ha lehet, akkor hogyan?
Ehhez sajnos nem nagyon értek.
A válaszokat előre is köszi. :)
Hangfalkimenetre biztos hogy nem, mert elfüstöltetsz mindent.
Az előfok meg a végfok közé kellene, de azt belenyúlás nélkül nem fog menni.
Egyébként ha egy hifi/hangfal hangjába EQ-val radikálisan bele kell nyúlni akkor az fos és egy forintot sem érdemes rákölteni.
Egyáltalán nem fos, nagyon szépen szól, csak gondoltam még jobbá lehet tenni...:D
De ha ez ekkora macera akkor nem éri meg, főleg, hogy tényleg jó hangja van. Ahhoz viszont eleget tapasztaltam, hogy meg tudjam állapítani.
Köszi a válaszokat, ment a zöld mindenkinek. :)
"Chrome-on hallgathatóvá teszi a Youtube-ot"
Miért, megnöveli az alacsony mintavételt? Na ne viccelj.
"vagy telefonon az egyébként nagyon jó fülhallgató mellett brutálisan fel lehet húzni a basszust, és a magas hangokat..."
Na pont erre gondolok elb#szás alatt.
Ahhoz, hogy kijelenthesd, elb*szás, hallanod kéne. Az pedig nem jöhet össze. A Youtubehoz meg: a minőségen nyilván nem javít, de jobb hangzást tud adni. Ez tény. Az én hifim is jobban szól, attól a 3 sávos eq-tól is. A nélkül is, de azzal még jobban. Ezt nem nevezném elb*szásnak.
A kérdés amúgy meg nem az volt, hogy szereted-e az eq-t vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!