Miért utálják olyan sokat AK26-ot?
Figyelt kérdés
Megnéztem a számait, és vannak amik tetszettek...
Nektek mi a véleményetek?
2016. aug. 21. 12:23
1/10 anonim válasza:
Én nem szeretem a rappet, ezért nem szoktam őket hallgatni. De azért belelestem 1-2 számukba, és számomra eléggé unszimpatikus bagázsnak tűnnek. De ha valaki őket szereti, akkor lelkük rajta.
2/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem a rappet, és nekem sem szimpik, de legalább igaz!
2016. aug. 21. 22:47
3/10 anonim válasza:
aki nem szereti ne hallgassa!
azért mert kimondják azt amit gondolnak nem hiszem hogy bántai kellene őket. A Mama mondta c. számból idéznék:
"...az igazat kimondom akkor is, hogy ha te nem, a csórók közöl jöttem, a végzetem ez lett egyetlen szerelem..."
ezek a sorok mindent elmondanak amit az ak26-ról és zenéjükről tudni érdemes:)
4/10 anonim válasza:
"Minden utca gyerererererererererererererererek"
Inkább ez mond el mindent róluk nem kell minden felszíbességet elhinni kisgyerek
5/10 anonim válasza:
Am azért utáljak mert egy rakat szar
6/10 anonim válasza:
Latjak magukat a zenében az a bajuk. ;)
7/10 anonim válasza:
Azért, mert nem lehet mindenkinek ugyanolyan zenei ízlése, és ezt el kéne fogadni.
8/10 anonim válasza:
Itt nem az a baj hogy nem mindenkinek egyforma a zenei izlése hanem hogy leszólják egyesek őket a semmiért. Sztem nagyon jó számaik vannak és nekem erőt adnak.. az meg már full nem érdekel hogy más mit gondol de néha nagyon feltudom magam húzni amikor csak fikázátok őket ismétlem önmagam a semmiért.
9/10 anonim válasza:
Hagxjátok békén az AK26-ot. Nyomorékok nekem a kedvenc zeném ;)
10/10 anonim válasza:
az ak26 még mindig egy együttes még ha szar is.... ja és vegyél pár nyelvtanórát oltogatás előtt kisgyerek -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!