Szeretsz énekelni? Mások előtt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 22:03
3/10 anonim válasza:
járok kórusba, az a legjobb, denki nem hall külön engem... :D DE énekelek itthon is, meg néha az utcán... Félreértés ne essék, nem részegen és jó hangosan, barátokkal és csak halkan :) De nagyon jóóó :)
4/10 Thurston válasza:
Ja, kórusban nekem is megy (zeneakadémián kötelező), de annak meg nem látom értelmét. Mármint azt meg nem élvezem.
5/10 anonim válasza:
Mi most fogunk először fellépni. Én fogok énekelni. Kb. 500 ember előtt. Legelső alkalom... rettegek tőle, de már most imádom :D Beteljesül az álmom :D Nagyközönség!
6/10 anonim válasza:
csak kórusban, mert nem annyira kiemelkedően jó a hangom, de szeretek, csak nem mások előtt,
7/10 anonim válasza:
Én igen. Csak azt hiszem, mások nem szeretik, mert hamisan énekelek.
8/10 anonim válasza:
nagyon szeretek énekelni. de csakis akkor, amikor senki nem hallja:) mert amúgy nagyon szar hangom van
10/10 anonim válasza:
Én is szeretek énekelni.A barátnőimmel szoktunk kareokézni:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!