Szerintetek mennyire gyakori az, hogy valaki jobban otthon van az olyan nevek között, mint Howard Shore, James Horner, vagy Hans Zimmer, mint a most menő nagyvilági énekesek? Mint pl Timberlake, Rihanna, vagy Beyonce?
Én ilyeneket hallgatok mindig, szerintem sokkal jobbak mint ezek a -ahogyan te kérdező fogalmaztál- "menő nagyvilági énekesek". Szinte nincs is bennük szöveg mégis sokkal több érzelmet tartalmaznak mint a fent említettek.
Nagyon szeretem Hans Zimmertől a Gladiátor, James Hornertől az Egy Csodálatos elme és a Gyűrűk ura zenéit.
Amúgy kérdező kor? fiú v lány vagy?
Ez Magyarország barátom,harmadik-világbeliek vagyunk:(
Ha youtube-on rákeresel az ilyen zenékre látod hogy több milliós nézettségük van.
"Mintha a filmzene nem lenne egy populáris műfaj..."
Még ha az is lenne,kedves barátom,végre egy műfaj amit megéri imádni.Végre egy műfaj,ami igazi érzelmeket tud kifejezni,és nem nyögi el hatszor hogy i love yú so fucking mács but yú break máj hárt yú sonofa bics, valami folyamatos tüctüc zenére,még csak szövege sincs,viszont igazán képes mélyre szántani az ember szívébe,amihez,ahogy mondtam,nem kellenek szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!