Milyen számokat fog énekelni Rihanna a budapesti koncerten?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 22:42
1/4 anonim válasza:
Nyilván a saját számait, a lemezéről...
Nézz meg egy turné állomást a youtubon.
Remélem nem készülsz menni, mert számomra nincs idegesítőbb, mint amikor valaki elmegy egy énekes koncertjére, és valójában fogalma sincs róla ki az, csak elmondhatja utána, hogy volt egy világsztár koncertjén.
2/4 A kérdező kommentje:
De igen, már a jegyek is megvannak. Elég sok mindent tudok róla, ahhoz hogy a rajongójának mondhassam magam. A kérdést pedig azoknak szántam akik már voltak a koncertjén.
2011. nov. 11. 15:10
3/4 anonim válasza:
Érdekes... nem vagyok Rihanna rajongó (egyáltalán nem) ettől függetlenül tudom miket szokott énekelni.
Már ne is haragudj, de jön Budapestre, szerinted hányan mentek inkább külföldre a koncertjére? Valljuk be, nem sok értelme van ennek a kérdésnek akárhogy is magyarázkodsz:)
4/4 anonim válasza:
jajj remélem az új albumáról is elfogja énekelni a we found loveot<333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!