A gitárra csíptethető hangolók, amik egyben metronómok is, hogyan működnek? Mármint hogyan lehet használni a metronóm funkciót rajta?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok.
Lehet vele boldogulni? Azt írja hang nélkül üti az ütemet, nem tudom arra hogy lehet figyelni. Be lehet az ilyennél állítani sokféle ütemet és BPM-et is?
Aki használt már ilyet az légyszi segítsen, nem tudom érdemes-e megvenni!
2016. júl. 27. 12:03
1/2 anonim válasza:
Az ilyen csíptetős hangolók max. egy szoba keretein belül használható, próbaterembe vagy koncerten használhatatlanná válik a környezeti zaj miatt. Tempót meg valszeg lehet állítani rajta, és valószínűleg fényvillogással adja az ütemet, (ami szerintem elég használhatatlan dolog) :D
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ütemet nem is lehet állítani?
Egyébként lecsekkoltam egy véleményt erről a cuccról:
Szerinte kiváló a hangoló zajban is, meg minden.
A metronóm részére panaszkodik ő is csak, merthogy nem ad hangot, és úgy nem lehet nézni a kottát is közben.
De arról nem ír, hogy lehet-e állítani rajta ütemmutatót, hogy pl 3/4-et üssön, vagy 4/4-et.
2016. júl. 27. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!