Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BSA koncerten esélyes besörözni?

BSA koncerten esélyes besörözni?

Figyelt kérdés
Nem voltam még nagyobbacska koncerten se, nemhogy Sportarénában, így megkérdem a jártasabbaktól, hogy mégis hogy megy ez? Gondolom nincs sör mozgóárus, meg pislantani sincs közel annyira. Hátizsákot feltételezem átvilágítják, föleg ha több liter látszik a súlyeloszlásodon... Van erre megoldás? Vagy a wc miatt nem is érdemes? A tömény annyira nem gyere be, de ha csak az marad, lehet kerítek valami élhetőbbet. Nah, száz szónak is egy a vége: ti hogy látjátok jónak, hogy szoktátok? Tudom, ne igyak, de ha egyszer lehet ezt is, azt is, akkor néha miért ne ezt?
2016. júl. 20. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincs átvilágítás, simán belenéznek. :D Sört az előtérben lehet kapni, de mindig nagyon hosszú sorok vannak, ezért érdemes hamarabb menni. Én általában előtte szoktam inni, a kezdés előtt még gyorsan kiszaladok, aztán vissza.
2016. júl. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!