Miért csak őszhajú öreg bőrkabátosok vannak P. Mobil koncerten? Hol ismerhetek meg korombelieket? 17/F
P. Mobil koncerten voltam, sehol egy tizenéves, csak régi öreg motoros rockerek. Voltam Rudán Joe Band - Kárpátia koncerten
A Rudánra megint csak öregek jöttek, de ahogy jött a Kárpátia, jött egy csomó fiatal... Pedig jegyükkel a Rudánt is meghallgathatták volna, aki szintén hazafias dolgokról is énekelt (P.mobil Transsylvania, Babba Mária...)
Egy rokonom viszont azt mondta, hogy Karthago-ra rengeteg fiatal jött, de ott én nem voltam.
Tudom, hogy vannak ilyen fajta rockerek (nem csak a Green Day hanem Black Sabbath)
De hol? Hol ismerhetem meg őket? Vagy hol menjek koncertre? Fesztiválra?
Olyan izoláltnak érzem magam, mint a basz nyelv...
baszk nyelv*, nem akartam káromkodni! :D
A baj az, hogy nem abban a korban születtem.
Ugyan. Black Sabbath bármikor jöhet, de az ugyanabból az időből származó magyar bandák már kevésbé.
A magyar zenei világ annyira nem tud megmozgatni, helybéli bandák közül nekem egy sem tetszik. Országos vonalon meg hódít a lágy poprock és a nemzeti rock. Úgy tűnik ezek most az eladhatóak.
Engem leginkább az avantgárd-progresszív-djent vonal mozgat meg, ha most izoláltnak érzed magad, képzeld magad az én helyembe :D Magyarok közül ami tetszik most az az Orient Fall, a Hegy és a Képzelt Város, na meg a Subscribe :(
Az előző válaszolóhoz hasonlóan most én is a progot élem legjobban (külföldi vonalon) , Tool-lal az élen. Hazai mezőnyből pedig rendszeresen csak Apey-t és Ethnofilt hallgatok, azt sem tudják az ismerőseim, hogy eszik-e vagy isszák ezeket :D
A korunk beliek, nem ismerik már ezeket a P.mobil féle együtteseket. Sokkal elterjedtebb a külföldi zene, azért is mert rendszeresebben találni valami újat. Maga a stílusirányzat sem hódít , a pop és hasonló műfajokkal szemben. Aki pedig rockhoz sorolja magát az vagy a húzósabb számokat szereti, vagy pedig az ilyen core/poprock ,tehát mostanában elterjedt gyengébb stílus követője, amibe szintén nem fér bele egy oldschool magyar rock dallam.
Ha van olyan ismerősöd aki nyitott a különböző stílusokra elhívhatod. Egy jó hangulatú koncerten, jó társaságban az a zene is élvezhető amit egyébként nem biztos hogy magától annyira preferál az ember.
Ha ismertebb együttesek zenéi sincsenek ellenedre akkor bepróbálkozhatsz kisebb-nagyobb fesztiválokkal, mint pl. Campus, FEZEN, Rockmaraton, Volt. Itt könnyen lehet ismerkedni, akár a fesztivál előtt is.
17L
Örülök a válaszoknak! Ez a fesztiválos ötlet tetszik! Ott tuti sokan vannak akiket megismerhetnék :D
Nekem a Black Sabbath a kedvenc bandám, de ha csak felvételről is hallottad Ozzy hangja mennyit romlott azóta... Amikor még csak nem is éltem :D
Szerintem a régi magyar bandák vannak elég jók.
Utánanézek hol van és mennyiért a legközelebbi fesztivál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!