A mai Skillet pop rock vagy rock?
Egyértelműen rock. Attól mert elektromos elemek vannak benne, miért lenne egyből pop?
Bár attól függ, melyik számukat nézzük. Szerintem:
Feel Invincible: itt tényleg erősebbek a pop hatások
Stars: light rock
Back from the dead: egyértelműen rock.
A Skillet sose hangzott így. Akkor sose volt rock?
Pár albummal korábban az elektronikus elemek helyett a hegedű dominált. Akkor már azt se lehet rocknak nevezni, mert volt benne más a gitárokon és dobon kívül?
A rocknak sok fajtája van. Az AC/DC old school, hagyományos rockot játszik, a Skillet pedig mai modern rockot - ami attól hogy mai, még nem lesz pop, csak nem szabad elvárni egy műfajtól hogy éveken át ugyanaz a hangzásvilága legyen.
Egyébként attól hogy itt végig a Skillet rocksága mellett érveltem, ha össze kell hasonlítani a kettőt, a Skillet egyértelműen közelebb áll a pophoz mint az AC/DC.
Inkább pop rocknak mondanám.
A hegedű még epic, de az elektronikus elemek nem igen, no meg elektronikus elemeket nem használnak rock bandák, a pop rockban szokták használni.
Nem is várom el hogy ugyan olyan legyen a hangzása éveken át.
És ha ilyen a modern rock akkor kösz de nem kell, ez pop rock.
Miért nincs zenei ízlésem?
Csak mert szerintem a Skillet egy pop rock banda?
A wikipédia szerint a Linkin Park is egy rock banda, amikor attól nagyon de nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!