Milyen Skillet számokban találhatóak meg a vallásos "jellegek"?
Figyelt kérdés
Elvileg keresztény rock amit nyomatnak, de érdekelne, hogy ez hol nyilvánul meg. :D2016. jan. 20. 13:44
1/11 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan zenéjükkel amiben a kereszténység megnyilvánult volna . De ez mért érdekel ha nem keresztényes akkor nem hallgathatod ?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak érdekelne.
2016. jan. 21. 07:19
3/11 anonim válasza:
Szinte az összes számukban fellelhető ,csak elvontan énekelik (kb) Szerintem a hero pont olyasmiről szól :) [link] Csak a legtöbb számukat meg kell nézni magyarul :D De az is segíthet ha utána olvasol :D Remélem segítettem :3 :D
4/11 anonim válasza:
Konkrétan szinte minden nótában utalnak rá. Pl.: "Utálok nélküled létezni
Halott sérelem, hogy valaha kételkedtem benned. De a démonaim várakozva fekszenek. Ó, mennyire imádlak!
Ó mennyi szomjazom rád!
Ó, mennyire szükségem van rád!" - ez a Comatose
Vagy a Hero - "Szükségem van egy hősre, hogy megmentsen..."
5/11 A kérdező kommentje:
És a hős, mióta keresztény vonás?
2016. jan. 22. 17:17
6/11 anonim válasza:
UTALÁS, utalnak rá. Keress rá a szó jelentésére ha nem érted.
7/11 anonim válasza:
ezeket leginkább akkor veszed észre, ha tudod hogy mit kell bennük keresni, tehát, hogy ismert a vallást, az alapelveit, abból történeteket és akkor egyből felismered az utalásokat
9/11 Siklósi Eszter válasza:
Szerinted a What I believe, Whispers in the dark, meg pl. a Rebirthing miről szól? És a Hero,szerinted ki a Hero? Kb. az összes számuk erről szól csak észre kell venni, de aki nem "vallásos" lehet hogy máshogy érti a szövegeket. :)
10/11 anonim válasza:
Pl. a Hero az egyértelműen Jézusról szól. A Whispers in the Dark is keresztény "tartalmú". Igazából majdnem mind. Csak nem közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!