Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tanácsok metalcore ritmusgitár...

Tanácsok metalcore ritmusgitárhoz?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve gitározok, de inkább az utóbbi 1 évben kezdtem rendesebben foglalkozni vele időhiány miatt, és egy bandában én lettem a ritmusgitáros. Tudtok adni tanácsokat, cikkeket, videókat, ahol jól és érthetően magyaráznak/megmutatják mit hogyan kell csinálni? Nem is feltétlen ritmusgitárhoz, hanem csak a műfajon belül. Saját tapasztalatokat is szívesen olvasok. Előre is köszönöm. :)

2016. júl. 2. 13:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha ennyire utálja itt mindenki a metalcoret, akkor minek vesztegetitek az időtöket azzal, hogy ide irkáltok?:D Csak példának mondtam a Parkway Driveot(akiknek egyébként az összes albumuk aranylemezes lett, szóval biztos tök sz*rul csinálják amit csinálnak), mert pl. as As I Lay Dyingot már kevesebben ismerik, de az is tud színvonalas és igényes lenni.. Nem tudom, hogy itthon miért ennyire szűk látókörű mindenki a zenei műfajoknál, ha a metalcoreról az Asking Alexandria meg a Bring Me The Horizon jut valakinek az eszébe, akkor már eleve baj van.. Mindegy, szidjátok még nyugodtan, én ugyanúgy szeretni fogom, csak tanácsokat kértem :D Bár nem tudom mit vártam a Gyakorikérdésektől.
2016. júl. 10. 22:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Szeresd felőlem, mindenki azt hallgat, amit akar. Az, hogy aranylemezes egy banda, a mai világban már szart sem jelent, bíbör is aranylemezes, sőt, szerintem a platina státuszt is elérte, mégis egy rakás sz*r. :D Az As I Lay Dying-ra ugyanez áll. Ja, Tim Lambesis meg egy mocskos gyilkos, erről ennyit.
2016. júl. 11. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Viszont a parkwayes srácok jó arcok, olvastam már interjút tőlük. Csak éppen a zenéjük kula. :D
2016. júl. 11. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:

De hogy érdemben is válaszoljak: [link]

Itt pl. elmagyarázza, hogy hogyan írj metalcore dalt.

2016. júl. 11. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!