Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tanácsok metalcore ritmusgitár...

Tanácsok metalcore ritmusgitárhoz?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve gitározok, de inkább az utóbbi 1 évben kezdtem rendesebben foglalkozni vele időhiány miatt, és egy bandában én lettem a ritmusgitáros. Tudtok adni tanácsokat, cikkeket, videókat, ahol jól és érthetően magyaráznak/megmutatják mit hogyan kell csinálni? Nem is feltétlen ritmusgitárhoz, hanem csak a műfajon belül. Saját tapasztalatokat is szívesen olvasok. Előre is köszönöm. :)

2016. júl. 2. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
2016. júl. 2. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:

de hogy lettél ritmusgitáros ha nem tudsz gitározni?

amúgy..youtubeon rákeresel

2016. júl. 2. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
hát sokszor nevetek a metalcore tabulaturán mikor nézem,szeretem néha nem arról van szó hogy szar vannak egész jó dallamos együttesek de tényleg a legtöbb az E húr D-be lehangolva végig üresben esetleg 1 hanggal feljebb megy fél perc után a szám felénél meg 2 akkordot belerak,nem nehéz a legtöbbnél főleg a ritmusgitár.Ritmusgitárhoz amikre figyelni kell,tudj gyorsan akkordozni,váltani és ütemet tartani ha ezek megvannak bármit eltudsz játszani kellő gyakorlással
2016. júl. 2. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
A metalcore elég primitív stílus, egy év intenzív gyakorlással bőven elsajátítható a ritmusgitározása.
2016. júl. 3. 07:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Már vártam a 0-0-0-0 válaszokat, köszönöm! ;) Aki azt mondja, hogy primitív, annak ajánlom kedves figyelmébe bármelyik Parkway Drive számot. Továbbra is várom a segítőszándékú válaszokat.
2016. júl. 10. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Parkway Drive? :D :D Ne nevettesd ki magad, kérlek. Mostanában minden fiatal ezt a metálkór szennyhullámot lovagolja? Eszem-f***om megáll... Mondom ezt úgy, hogy 20 éves vagyok...
2016. júl. 10. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt osztálytársam folyamatosan ezeket a tré zenekarokat hallgatta... (Aszking Faglexandria, Bring Me The Hokizom, és társaik.) Pár éve gitározom, úgyhogy meg tudom mondani, hogy mi az igényes és mi nem. A zene persze nem csak technikából áll, hanem a dinamika, az egyéni ötletek is hozzátartoznak. Ilyen a metalcore-színtéren csak nagyon-nagyon elvétve van...
2016. júl. 10. 17:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy 3 akkordos zene is lehet rohadt jó, ott van pl. a Ramones. Tehát nem a technika a mérvadó.
2016. júl. 10. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:

8-as

igen:) de a Ramones nem azért zenélt, hogy "na dobjunk össze valami sz*r retket hogy legyen pénz" :)

2016. júl. 10. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez így igaz, teljesen egyetértek, nem azért hoztam fel, mert az ellenkezőjét gondolom. :D Hanem azért említettem meg őket, mert azt szerettem volna mondani, hogy én nem a technikásság alapján hallgatok zenekarokat. Ami nem olyan technikás, az még attól lehet igényes, ha egyedi ötletekkel operál.
2016. júl. 10. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!