Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Rebecca c. musicalnek mi a...

A Rebecca c. musicalnek mi a története? Szerintetek érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A musicalt nem láttam még, de érdekel. tudomásom szerint a Manderley-ház asszonya című regény alapján készült, ami nekem az egyik kedvenc könyvem. Egy társalkodónőről szól, akit feleségül vesz a Manderley-ház ura, aki egy éve veszítette el a feleségét. Vízbe fulladt. Miután az ifjú házasok beköltöznek a házba, a főhősnő ( aki végig névtelen) szembesül az előző asszony nyomaival a házban. Van benne jó gonosz házvezetőnő, aki igyekszik kikészíteni az új asszonyt. A vége felé kiderül az igazság stb. Könyvben nagyon jó.
2010. ápr. 14. 09:09
 2/8 anonim válasza:

maga a darab 1 krimi. van benne szerelmes pár, sötét titkok, haláleset és az egész rebecca körül forog aki már nem is él. a történetnek, musicalnek itt olvashatsz utána [link]

hogy érdemes e megnézni? én minden nap meghallgatom a darabot annyira a hatása alá kerültem, van benne szenvedély, izgalom, és az a sötét nyomott hangulat ami különlegessé teszi nekem. ha tehetném tuti elmennék rá :)

2010. ápr. 14. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, pontosan erre voltam kíváncsi. :)
2010. ápr. 15. 16:04
 4/8 anonim válasza:
Imádom ezt a musicalt. még nem láttam, de a hanganyagot meghallgattam. Nem tudod mit hagysz ki ha nem nézed/hallgatod meg :)
2010. jún. 11. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Arról szól hogy van egy lány akibe beleszeret egy 'celeb', és és elveszi . de a házvezetőnő gyűlöli mivel az előző feleség halálát nem tudta feldolgozni.

Erre előkerül nagy meglepetésre a holtest!!!

Engem nagyon érdekel nagyon szeretném megnézni csak nagyon messze van 13/L

SZERINTEM NAGYON ÉRDEMES MEGNÉZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. jún. 16. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy gazdag srác Maxim De Winter aki beleszeret egy lányba és elveszi. Később elmeséli neki hogy az előző feleségével hogy éltek (hallgasd meg ezt a dalt és a szövege elmeséli ezt: http://www.youtube.com/watch?v=p3L7XbCK4uA )a lánynak a ház is egyre ridegebb plusz gyűlölik egymást a házvezetőnővel. Csak ennyit tudok sajnos de én meg fogom nézni szerintem nagyon érdekes nagyon várom már!!!

13/L

2010. jún. 22. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
SZerintem érdemes megnézni... Eddigi legjobb Operettszínházas darab... SZERINTEM... Nem is a zenéje, de maga a darab mindenképp! Na és a helyedben Polyák Lillával nézném meg :P
2010. jún. 25. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:

én tegnap nézem meg:) :P nagyon jó darab és sok a fordulat:D

én meg szeretném nézni mégegyszer

NAGYON AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!