A Rebecca c. musicalnek mi a története? Szerintetek érdemes megnézni?
maga a darab 1 krimi. van benne szerelmes pár, sötét titkok, haláleset és az egész rebecca körül forog aki már nem is él. a történetnek, musicalnek itt olvashatsz utána [link]
hogy érdemes e megnézni? én minden nap meghallgatom a darabot annyira a hatása alá kerültem, van benne szenvedély, izgalom, és az a sötét nyomott hangulat ami különlegessé teszi nekem. ha tehetném tuti elmennék rá :)
Arról szól hogy van egy lány akibe beleszeret egy 'celeb', és és elveszi . de a házvezetőnő gyűlöli mivel az előző feleség halálát nem tudta feldolgozni.
Erre előkerül nagy meglepetésre a holtest!!!
Engem nagyon érdekel nagyon szeretném megnézni csak nagyon messze van 13/L
SZERINTEM NAGYON ÉRDEMES MEGNÉZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy gazdag srác Maxim De Winter aki beleszeret egy lányba és elveszi. Később elmeséli neki hogy az előző feleségével hogy éltek (hallgasd meg ezt a dalt és a szövege elmeséli ezt: http://www.youtube.com/watch?v=p3L7XbCK4uA )a lánynak a ház is egyre ridegebb plusz gyűlölik egymást a házvezetőnővel. Csak ennyit tudok sajnos de én meg fogom nézni szerintem nagyon érdekes nagyon várom már!!!
13/L
én tegnap nézem meg:) :P nagyon jó darab és sok a fordulat:D
én meg szeretném nézni mégegyszer
NAGYON AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!