Gitárosok! Mit jelent a csőszimuláció?
Figyelt kérdés
Előfokcsöves vagy mi?2016. jún. 20. 15:40
11/12 A kérdező kommentje:
Na, köszönöm a válaszokat! :) az előfokcsöves fogalommal tisztában voltam, csak azt hittem hogy ez a csőszimulátoros cuccnak kör van hozzá...de így már világos ;D
2016. jún. 22. 16:46
12/12 anonim válasza:
Naná hogy full tranzisztorosak ezek csak van egy kis beépített áramkör amit ha bekapcsolsz olyan hatást kelt mintha csöves lenne a cucc. Valamivel dúsabb lesz a hangkép, a közepét kiemeli valamint a magas csilingelőkből levág. Ha igényesebb a gyártó akkor a cső linealitását és lomhábbságát is szimulálja de ez ritka, nem is tudok olyat. Oda már modellezős kell. Összességében szerintem is marketing az egész, a csőnek van csak tipikusan rá jellemző tulajdonsága. A modellezőnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!