Hol tudom levédetni?
Figyelt kérdés
Én írok saját rap zenéket meg sok saját rap szövegem is van és volt pár emberke akik meg akarták volna venni jó pénzért a szövegeimet de én nem adtam el mert az én tollammal ne ékeskedjen senki sem.Az egyik zenész ismerősöm mondta h ő levédette a számait meg a dalszövegeit és így ha valaki el lopja akkor tudja az eredeti tulaj bizonyítani h az övé a dal meg a szöveg.És az után érdeklődnék h hol tudnám a számaimat meg szövegeimet levédetni h ne tudják el lopni.2016. jún. 3. 14:32
1/2 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az ismerősödtől?
2/2 anonim válasza:
fordulj egy szerzőjogi ügyvédhez, aki tud benne segíteni. első lépésként viszont nem árt elolvasnod a szerzőjogi törvényt, hogy képbe kerüli a jogaiddal és lehetőségeiddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!