Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol tudom levédetni?

Hol tudom levédetni?

Figyelt kérdés
Én írok saját rap zenéket meg sok saját rap szövegem is van és volt pár emberke akik meg akarták volna venni jó pénzért a szövegeimet de én nem adtam el mert az én tollammal ne ékeskedjen senki sem.Az egyik zenész ismerősöm mondta h ő levédette a számait meg a dalszövegeit és így ha valaki el lopja akkor tudja az eredeti tulaj bizonyítani h az övé a dal meg a szöveg.És az után érdeklődnék h hol tudnám a számaimat meg szövegeimet levédetni h ne tudják el lopni.

2016. jún. 3. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg az ismerősödtől?
2016. jún. 3. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

fordulj egy szerzőjogi ügyvédhez, aki tud benne segíteni. első lépésként viszont nem árt elolvasnod a szerzőjogi törvényt, hogy képbe kerüli a jogaiddal és lehetőségeiddel

[link]

2016. jún. 4. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!