Kezdő elektromos gitárnak milyet ajánlanátok és körülbelül mennyibe kerülne?
Nylonos az egy tiszta más hangszer mint az elektromos vagy a fémhúros akusztikus... Ha az utóbbi kettő érdekel akkor elektromossal jobb kezdeni mert az könnyebb (legalábbis szerintem) és azt felhasználhatod az akusztikusnál, de mivel a fémhúros akusztikusokon elég kemény húrok vannak ami ugyebár nehezíti a játékot ezért gyorsan demotiválhat... És az az 1,5-2 év egy egyszerűbb dalocskáig teljesen butaság... Esetleg ha a 2év alatt 6szor eltöröd a kezed akkor úgy van de amugy 3hónap alatt lazán megtanulsz egy egyszerű dalt #TankcsapdaReferencia
De a pénzhez még tegyél hozzá...
Megmondom őszintén, én egy rock-nóta elzúzását úgy értettem, hogy mondjuk egy lassabb tempóban elnyomod a Nightraint a Gunstól....nálam az a zúzás....mert arról volt szó. A "nyócóramunkát" pl egy hónap alatt is simán meg lehet tanulni.....de azt nem mondanám a rock n roll zúzásának...
És még mindig tartom hogy kezdésnek csakis akusztikus.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!