Honnan tudhatom meg, mik mostanaban a, , meno" zenek?
Stílus függő, úgyse fog mindenkinek tetszeni akármit is raksz be.
Korosztálytól is függ, próbálkozz fesztivál zenékkel:
https://www.youtube.com/watch?v=8xqBK7yt6rc
https://www.youtube.com/watch?v=VqNGgk5C7m4
halott pénz stb.
Hm hát én pont evvel foglalkozom mostanság szinte minden menő, külföldi zenét ismerek, amúgy a legegyszerűbb, pl. ha van olyan külföldi zenecsatornád, pl: MTV, vagy Román Music Channel vagy esetleg U-Tv, Az MTV-ből pl. van több is pl: Hits, Dance Rock, ezek a különböző kategóriákat jelölik, vagy ha erre nincs türelmed, akkor pl csak görgesd végig a Billboard Hot 100- as listáját, itt mindig a legnépszerűbb legtöbbet letöltött vagy épp eladott dalok vannak, persze mind csak külföldi, beléjük is tudsz hallhatni pár másodpercet!
Bár lehet ,hogy pont nem is erre voltál kíváncsi, na meg persze azt sem lehet tudni, hogy milyen zenék jönnek be neked leginkább, vagyis, pl a stílus
Utolsó vagyok amúgy mostanában a legmenőbb számok amik még a csapol ez ez folyik pl:
Alan walked - Faded
Rihanna- Work
Rihanna - Needed Me
Drake -Hotline Bling
Drake -One Dance
Ariana Grande -Focus
Justin Timberlake - Can'T Stop the feeling
Lukas Graham - 7 Years
Calvin Harris This Is What you came for (Feat. Rihanna)
Zara Larsson - Lush Life
Zara Larsson- Never Forget You
Zayn - Pillowtalk
Justin Bieber - Sorry
justin Bieber - Love Yourself
F
Utolsó:
Fifth Harmony - Work From Home
Ariana Grande - Dangerous Woman
DNCE -Cake by the ocean
Meghan Trainor - No
Meghan Trainor - Me Too
Nick Jonas - Close
Pink - Just like fire
Sia - Cheap trills
Beyonce - Sorry
Iggy Azalea - Team
Will.i.Am - Boys&girls
The Weekend - Can't feel my face
Tinie Tempah - Girls Like
Ezek most a napszerű zenék pl. nekem legtöbbje be is jön van közte jó sok pörgős és lassabb szám is, de ha pl megnézed a billboard ot ott ugyan ez a lista van felsorolva persze nem pont így én most ide csak a legnépszerűbbeket soroltam fel!
De egyébként van még olyan toplista is hogy pl: The Official Uk Top 40 Singles Chat, Vagy van Még a Viva Chart is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!