Szeretitek a 90 es évek zenéit?
Figyelt kérdés
,(pl Run dmc, Culture beat,dj bobo.??? Szerintem ezekre lehet a legnagyobbakat bulizni.:)kiskoromban "mentek" ezek a zenék...2010. ápr. 10. 17:44
1/5 anonim válasza:
Run DMC :) Imádom. Meg úgy összességében az akkori zenéket.
2/5 A kérdező kommentje:
fuuu:D imádom még most is van egy nagy kedvencem Arra emlékszel? 2 Brothers on the4floor dreams. kb 8 9 éves lehettem mikor ez ment- Szőke hajú csaj énekli. meg van benne egy néger kisgyerek. meg valami sweet kisses.
2010. ápr. 10. 17:50
3/5 anonim válasza:
Van pár zene, ami tetszik, de azok inkább nyolcvanasok :D
4/5 anonim válasza:
én alapjába véve nem ítélem el azt hogy valaki régi zenéket szeressen :) én más miatt szeretem a 70es évek zenéjét, más miatt a 80asokat, és más miatt a 90eseket.. tény hogy a 90es évek zenéi közül van a legtöbb kedvencem :P
viszont a 21. század eddig elég gyér volt :/ alig pár jó zene született :( bejött ez a sok "menő-rap" meg azok a fos diszkó zenék amiket mostanában játszanak mindenfelé :/
szóval 91es évek rulz :P
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 11. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!