Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi vagy ki a kedvenc zenekarod?

Mi vagy ki a kedvenc zenekarod?

Figyelt kérdés

2016. máj. 24. 06:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvű: Háát... Ákos incidense óta nagyon kevés magyar zenét hallgatok. Ha mindenképpen kell mondani, akkor Anti Fitness Club (sajnálom, hogy feloszlottak). Magyar nemzetiségű, de angol nyelvűből pedig abszolút Paddy and the Rats :)

Külföldi:

Placebo (már van jegyem a decemberi, 20 éves koncertre... két héttel utána leszek 20 éves :) )

Rammstein (imádom, hogy német nyelven futottak be)

Tokio Hotel (12-13 éves koromban ki nem állhattam... csak nemrég szerettem meg)

Guns 'N' Roses (nagyon sajnálom, hogy nem előbb születtem és nem láthattam élőben őket fiatalon)

HIM (jó, Ville csodás férfi... és hihetetlenül magával ragadó stílusuk van)

30 Seconds to Mars (velük a VOLT-on találkoztam először... Jared Leto mellettem vett sört és volt lehetőségem vele pár szót beszélgetni... azóta imádom a zenéjüket)

the Gazette (tetszik a stílusuk... meg, hogy az anyanyelvükön lettek híresek és nem váltottak angolra)

Il Divo és David Garrett (ők azért fontosak, mert megmutatják, hogy ma is lehet átkozott menő a komoly zene)

meg még sokan mások... most ők jutottak hirtelen eszembe

2016. jún. 4. 21:42
 12/12 anonim válasza:
One direction
2016. aug. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!