1/12 anonim válasza:
Szia!
The Doors
Pink Floyd
Nirvana
Def Leppard
Guns N Roses
The Beatles
Skid Row
Cinderella
Janis Joplin
Magyarok:
Pokolgép
Omen
Bikini
Lord
Intim Torna Illegál
Női énekesek:
Melanie Martinez
Lana Del Rey
Birdy
Evanescence
Halestrom
Lorde
2/12 anonim válasza:
Slipknot, Disturbed, Ensiferum, Soad, Régi Tankcsapda,
4/12 anonim válasza:
Magyar:
Ossian
Külföldi:
Korpiklaani
5/12 anonim válasza:
Hát ha csak így egyet lehet választani, akkor Ronnie James Dio és minden ami hozzá kapcsolódik. Ezen belül jelenleg leginkább a Rainbow...de rengeteg mindent szeretek még, kicsit rosszul is érzem magam hogy nem írom le őket:D
6/12 anonim válasza:
Abszolút kedvenc: Deep Purple. Kedvencek között van még: Metallica, Iron Maiden, AC/DC, WASP, Motörhead, Monster Magnet, Black Sabbath, Pink Floyd, Rainbow, Airbourne, Queens of the Stone Age, stb. Itthonról Omega, LGT, Republic, Pokolgép, Dalriada.
7/12 anonim válasza:
Negyedik vagyok.
És a kedvenc külföldinél én is szívesen Diot mondanék de sajnos ő már elhunyt, és én jelenleg is futó zenekart akartam írni.
8/12 anonim válasza:
most jelenleg ez a szám... de ez minden nap változik xd meg persze Die Antwoord... így h jönnek a szigetre:D
ja és 16 l
9/12 anonim válasza:
Kárpátia- magyar
Testament- külföldi
10/12 Gauldoth válasza:
Red Hot Chili Peppers
HIM (His Infernal Majesty)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!