Lucisz kérdése:
Vannak még klasszikus zenét kedvelő fiatalok manapság, vagy csak én vagyok ennyire különc? 14/L
Figyelt kérdés
Egyszer a zeneiskolában odamentem egy fiúhoz azzal a kérdéssel, hogy "neked ki a kedvenc klasszikus zeneszerződ?", gondolván, hogy aki komolyzenét tanul, az valószínűleg szereti is. De kiderült, hogy a szülők kényszerítik őt a tanulásra, és bárkit megkérdeztem, mindenki más is ugyanezt mondta.2016. máj. 23. 14:46
11/14 anonim válasza:
Én is szeretem a komolyzenéhez hasonló orchestra zenéket de a régi típusúakat már nem igazán. Nekem a filmzenék nagyon tetszenek (John Williams, Hans Zimmer, Ennio is) de mostanában nagyon sokszor hallgatom (most is XD) a Two Steps From Hell (Thomas Bergersen) számait ami főleg az Epic-be tartozik ezek egyébként nagyon felkapottak és ezt inkább fiatalabbak hallgatják és játszák többek között a Walt Disney Concert Hall -ban is komolyzenei hangszerekkel.
12/14 anonim válasza:
Én is szeretem a komolyzenét. Nem kedvencem, de nem utasítom el, mint ahogyan a könnyűzenét sem. ;)(Rock,blues,népzene tehát sokminden játszik) Ennek mondjuk az is az oka, hogy kb ebből a 4 műfajból 1-1 hangszert hellyel közzel sikerült elsajátítanom. Egyébként a környezetemből is van pár ember aki szereti...15/L
13/14 anonim válasza:
Ja meg még annyit, hogy nálunk aki zenesuliba jár annak többsége csak azért hogy megtanuljon az adott hangszeren. :/
14/14 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a klasszikus zenét! Ritka de még vannak bár sajnos az én baráti körömben sincs senki akit érdekel (néha furán is néznek rám miatta) 😂😂 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!