Szeretnék elkezdeni játszani valamilyen hangszeren, de nem tudom, mivel kezdjem. Soha semmilyen hangszeren nem játszottam még. Tudnátok esetleg ajánlani valami olyan hangszert, amit nem kerül sokba megvenni? 14/L
Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 18:14
1/6 anonim válasza:
Akusztikus gitár vagy basszus gitár.
Ha szereted a metalt/rockot akkor elektromos gitár.
2/6 A kérdező kommentje:
De az azért elég draga lenne.
És bonyolult is, nem?
Furulyáról mit gondoltok?
Vagy az nagyon gáz?
2016. máj. 21. 22:42
3/6 anonim válasza:
A furulya nem rossz, pláne ha a jövőben tanító vagy óvodapedagógus akarsz lenni, oda kötelező. De használható klasszikus gitárt is lehet már 20eFt körül kapni, 3/4-es méretűt 15e körül (Geryon, Martinez, Valencia).
4/6 anonim válasza:
Hát azok sajnos tényleg drágák.
Egy furulya tényleg nem lenne rossz, és 3000 körül lehet,és szerintem semmilyen hangszeren sem ciki játszani, de egy szájharmonika se lenne rossz választás.
5/6 anonim válasza:
háát gitárt vegyél, bár sokan nem tudják lefogni a húrokat:'D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind sokat segítettetek!
(Főleg a 4-es!)!
Szerintem megpróbálkozom a furulyával. :-) :-)
2016. máj. 22. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!