12 évesen nem késő elkezdeni zongorázni ha már előtte játszottam és még játszok is más hangszeren?
Figyelt kérdés
most lesz 3. éve hogy trombitálok,5 éve hogy furulyázok és 5 éve hogy szolfézsra járok.Amikor felnőtt leszek akkor hangszer tanár és ének tanár szeretnék lenni ez már biztos,már szakközépeket is néztem am. ebben az évben csak ötöseim voltak ezekből a tantárgyakból.Imádom a zenét és inkább a komoly zenét szeretem.Attól félek hogy ha most kezdem el a zongorát akkor már késő lesz.:/ Előre is köszönöm a válaszokat.
L/12
2012. máj. 12. 10:19
1/6 anonim válasza:
dehogy is :) én általános 5.ben zongorázta megy évet. aztán sokáig semmi, és szakközép 10-ben gitárt. azóta eltelt 10 év, és nem mondom h. késő volt :p
2/6 A kérdező kommentje:
Ja és a tanáraim is mopndták hogy megérné elmenni szakirányba.
2012. máj. 12. 10:22
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. máj. 12. 14:48
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem az hogy előtte tanultál már más hangszeren is könyebbé teszi a tanulást!! :D
5/6 anonim válasza:
szerintem kezdd el minél hamarabb, de nem késő. aki pl fuvolatanár lesz, az nem hiszem, hogy gyerekkora óta zongorázik:)
6/6 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni egy hangszer tanulását sem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!