Egyszerűbb elektromos gitárjavítást hol vállalnak?
Figyelt kérdés
Pl. Eldorádó hangszerkereskedésben? Elég apró dologról lenne szó, ott ahol az erősítő kábelét bedugom meglazult majd kiesett az a két csavar, és nem tudom visszarakni, mert amire rá lehetne csavarni mindig vissza csúszik a gitár belsejébe. :/2016. máj. 15. 22:59
1/6 anonim válasza:
Minimális műszaki érzékkel kb. bárki meg tudja csinálni. Csak van a családban/szomszédban olyan.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam, de egyszerűen nem megy, annyira kicsi az a cucc amire rá lehetne csavarni a csavarokat, hogy lehetetlen, hozzáérek és visszacsúszik a gitárba ..
2016. máj. 16. 15:32
3/6 anonim válasza:
leveszed a potik fedelét,ott van a csatlakozó kábele is csak megfogod ott tartod és ellen nyomod,és másik kézzel becsavarod a csavarokat,egyszerű,ha ezt nem tudod megcsinálni megfognak zsidózni a javító üzletben hogy még ilyenért is elviszed ez csak jó tanács.Mindegy hogy alsó fedél vagy koptatólap alatt van ugyanúgy lesz ott a csatlakozó
4/6 anonim válasza:
leszeded a pickguardot/hátlapot (típusfüggő) ott megfogod a vezetékét kitolod rácsavarod cső. Egy csimpánz is meg tudja csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült, csak nem nagyon értek még a gitárokhoz.
2016. máj. 18. 20:58
6/6 anonim válasza:
Ha minden kis hülyeséggel hangszerészhez rohangálsz úgy soha nem is fogsz érteni hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!