Elektromos gitárt szeretnék venni. Cort, Ibanez, Squier, Yamaha, Spider, Vintage. Melyik márkát javasoljátok?
Figyelt kérdés
Ha van más márka hasonló árkategóriában ami bevált valakinek, meghallgatom.2016. máj. 5. 14:11
1/8 anonim válasza:
Most milyen árkategóriáról beszélünk? :D
Mert ezek közül a legtöbb márkának egészen 30k-tól millióig terjedhet az áruk....
2/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel 60 lepedő
2016. máj. 6. 20:54
3/8 anonim válasza:
Hát, attól függ, milyen forma kell. Squier ha strat vagy tele kell, ha LP akkor Cort vagy Vintage, ha superstrat akkor meg a Cort.
4/8 anonim válasza:
Milyen stílusra kéne, és melyik forma jön be?
5/8 A kérdező kommentje:
strat vagy superstrat és punk rock/grunge/stoner 60 at szánnék rá kb
2016. máj. 8. 02:30
6/8 anonim válasza:
Akkor Cort. Nem tudom, újonnan vagy használtan gondoltad a 60-at. Azért nem mindegy :). A legfontosabb, hogy fix húrlábas legyen, mert ebben az árban a tremoló csak arra jó, hogy elvegye a kedved az egész zenéléstől. Szóval az X szériát nem ajánlom.
Amit tudok ajánlani, az a Cort KX5. (csak a fixhúrlábas változat!) Ilyen hangszerem volt, ez teljesen jó ár-érték arányban van. Újonnan talán 65 körül adják. Ha használtan szánsz rá ennyit, akkor beleférhet a nagytesója, a KX1Q.
7/8 anonim válasza:
Nekem Ibanez GSA 60 van. Lány vagyok, nagyon szeretem, mert könnyű lefogni, és a vékony nyakát könnyen átérem. A barátomnak is ilyen gitárja van, ő egy rockbandában zenél, havonta, kéthavonta lépnek fel, megállja a helyét a gitár.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket :)
2016. máj. 17. 03:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!