Ha Én most szeretnék elkezdeni gitározni milyen fajta klasszikus gitárt érdemes vásárolni?
Ezen az oldalon nézegettem a gitárokat és nem nagyon tudom a különbségeket. Melyiket érdemes megvennem ha megszeretnék tanulni gitározni ? Elvileg ezen a "legkönyebb" megtanulni gitározni. De ha már veszek akkor olyant vennék ami jobb minőség és szépen szól . Van itt hozzáértő ember ?
Szia!
5 éve gitározok, Toledo műanyag húros gitáron kezdtem. Nem tudom megmondani a pontos számát, az enyémen nincs rajta. Jó kis gitár, szeretem, és nem volt vele soha, semmiféle gond. Nekem a tanárom ajánlotta, minden tanítvána ilyenen kezd. Neki van egy Fender elektroklasszikus gitárja, egyszer játszottam rajta kihangosítva, szuper hangszer, vékonyabb egy picit a nyaka, és könnyebb lefogni a húrokat. De az már más árkategória. Szerintem az elején érdemes műanyag húros gitárt venni, aztán később váltani akusztikusra/elektromosra, ha szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!