Hogyan tanuljak gitározni ingyen?
Figyelt kérdés
Akusztikus gitár,tudom az alap akkordokat,mi lenne a következő lépés? Elég gyorsan tanulok2016. máj. 15. 11:59
1/4 anonim válasza:
én egy egyszerűbb metallica számmal kezdtem ha szereted az ilyen stílusú zenét akkor hajrá
tanulj meg kottát olvasni és készen is vagy :D csak rengeteg gyakorlás kell
2/4 anonim válasza:
ha kell valami segítség írj nyugodtan, 1es voltam
3/4 A kérdező kommentje:
Hát tudnál linkelni olyan oldalt ahol az összes létező akkordod bemutatnak amivel bármit el tudok zenélni? Mert én csak pár akkordot tanultam de nincs minden az oktatóvideóban hanem már a zenében (D9,F-Dúr stb)
2016. máj. 15. 16:46
4/4 A kérdező kommentje:
Egyenlőre most ezeket tudom (D,Dm,A,Am,C,E,Em,G,F ami nehezen megy) Meg kell tanuljam őket gyorsan kombinálni,de meg szeretném tanulni az összes akkordot csak nem tudom honnan
2016. máj. 15. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!