Hogyan tanuljak meg gitározni ingyen? 18f
Szia!
Nem tudom, ingyen hogy lehet megtanulni, mik a neten elérhető dolgok.
Járok tanárhoz, leírom, mik vannak ott, hátha segít.
Az első év azzal ment el, hogy megtanultam az alap akkordokat, szépen, lassan, ujjal bontva játszani, és ezekből egyszerűbb dalokat felépíteni. Azért is fontos, mert nem minden akkordot egyfirmán kell váltani, és minden akkord más-más húrról indul. Aztán utána jött az, hogy először ujjal, aztán pengetővel, az összes húrt megszólaltatva játszani. Itt iselőször egyszerű dalok voltak, aztán egyre nehezebbek (tempó, ritmus, akkordok tekintetében)
sokan félnek a barrés akkordoktól (F, B, H, és a kvintek) nem szabad elhanyagolni őket, sokkal nehezebbek, de irtó fontosak!!!
Én a Cifra Club videóit szoktam nézni. Sajnos vagy spanyol, vagy portugál nyelven vannak, nem tudom, mert egyiket se beszélem. Nagyon jó oktatóvideóik vannak, de NE ezekkel kezdj, bármilyen csábító is. Majd 2-3 év múlva, ha már rendesen megy, és már vannak alapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!