Eurovízió 2016, Ukrajna győzelme? Vélemények?
Én nem néztem,csak ma olvastam utólag,gondoltam meghallgatom a számot. Hát majdnem lefordultam a székről. Először csak sértette a fülemet,de a produkció végére eljutottam odáig,hogy legszívesebben képernyőn keresztül kitéptem volna az összes szál haját ennek a nőnek. Elmondhatatlanul irritáló,legalábbis szerintem. Pedig egyáltalán nem vagyok erőszakos ember,de én ilyet még nem éreztem.
Nektek vélemények??
Ma meglepődve olvastam, hogy Ukrajna nyert, mert egyáltalán nem is emlékeztem az ukrán produkcióra. Számomra ennyire volt jó :)
Nekem a magyar mellett az orosz tetszett még.
Okéokéoké a háborúk fontosak, megrendítőek, szomorúak, figyelemfelkeltőek.
Hogy mivel nyert Ukrajna? Nem, nem a zenével. Politikával nyert, és egy szomorú háttértörténettel, ami ismételten elvakította a nép nagy többségét.
Miközben a németek valami csodálatosat képviseltek egy gyönyörű dallal, és arról sem feledkezzünk meg, hogy a magyar dal rendkívül fülbemászó volt, és szintén fontos üzenettel bírt. És még sorolhatnám hány fantasztikus, érdekes, sokkal különlegesebb és EMLÉKEZETESEBB dal volt.
Mert hogy az ukrán dal minden, csak nem fülbemászó és emlékezetes. *saját vélemény*
A műsorvezetés, és a tavalyi győztes dala volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!