Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eurovízió 2016, Ukrajna...

Eurovízió 2016, Ukrajna győzelme? Vélemények?

Figyelt kérdés

Én nem néztem,csak ma olvastam utólag,gondoltam meghallgatom a számot. Hát majdnem lefordultam a székről. Először csak sértette a fülemet,de a produkció végére eljutottam odáig,hogy legszívesebben képernyőn keresztül kitéptem volna az összes szál haját ennek a nőnek. Elmondhatatlanul irritáló,legalábbis szerintem. Pedig egyáltalán nem vagyok erőszakos ember,de én ilyet még nem éreztem.

Nektek vélemények??

2016. máj. 15. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
le se szarom :D
2016. máj. 15. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tűnt még fel, hogy egyáltalán nem a tehetségről vagy a minőségről szól ez az egész? Majmoknak vetített színdarab, gratulálok annak aki rajong ezekért :D
2016. máj. 15. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ma meglepődve olvastam, hogy Ukrajna nyert, mert egyáltalán nem is emlékeztem az ukrán produkcióra. Számomra ennyire volt jó :)

Nekem a magyar mellett az orosz tetszett még.

2016. máj. 15. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég gyenge dalok voltak az igazat megvallva. Nekem sem jött be kifejezetten az ukrán produkció, de drukkoltam neki a szavazáson mert nem akartam hogy Ausztrália nyerjen. Ami számomra elég vicces lett volna, ugyanis egy teljesen más kontinens, ráadásul egy koreai énekessel. Persze ilyen alapon Azerbajdzsán vagy Örményország ill. Izrael jelenléte is érdekes. Nyilvánvalóan politikai érdekek miatt van ez így, ahogy. Még 1-2 földrajzilag nem Európához, viszont gazdasági és politikai szempontok szerint sokkal inkább hozzánk tartozó állam jelenlétét elviselném. Ugyanis nem csak itt az eurovízión, de a foci eb selejezőjén is jelen vannak ugyanezen országok. Csak hát valljuk be, mégis furcsa hogy lassan már az USA is az indulók között lesz. Az a helyzet hogy túl nőtte a nevét ez a verseny. Na de visszatérve az ukrán győzelemhez. Egy háborús dallal nyert. Mi is ugyanilyennel indultunk tavaly, mondjuk egy sokkal gyengébb előadóval. De itt most nem is a szám volt a fő, vagyis az is, de sokkal inkább hogy az emberek sajnálják az ukránokat, szimpatizálnak velük. Ez amúgy nem meglepő. Rengetegszer ez van. Viszont ez az új szavazási rendszer elég furcsa. Ez az 50%-os szakmai zsűrizés felesleges, főleg hogy az országok először ezen pár ember voksát közvetíti és csak utánna csapják hozzá a nézői szavazatokat. Jobb lenne ha a régi rendszert állítanák vissza szerintem. A magyar dalról meg csak annyit hogy nem volt rossz, de különleges sem. Freddie-nek jó hangja van, remek show-t csinált, de nem sikerült megnyernie az európai emberek szívét. Ez van, nem kell csüggedni. Már az is nagy eredmény hogy idáig eljutottunk.
2016. máj. 15. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig gyenge dalok vannak, nem értem hogy valaki ezen még meg van lepődve:D Amúgy azért nyert ukrajna, mert a dal a nő nagymamájáról szólt és annak kapcsán a második vh borzalmairól. Szerintem mondjuk ebben a dalban legalább volt érzelem, a többi totális műmájerkedés volt. Persze ebben is volt az is, meg nem állítom hogy jó volt, de annyira rossz nem volt.
2016. máj. 15. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Okéokéoké a háborúk fontosak, megrendítőek, szomorúak, figyelemfelkeltőek.

Hogy mivel nyert Ukrajna? Nem, nem a zenével. Politikával nyert, és egy szomorú háttértörténettel, ami ismételten elvakította a nép nagy többségét.

Miközben a németek valami csodálatosat képviseltek egy gyönyörű dallal, és arról sem feledkezzünk meg, hogy a magyar dal rendkívül fülbemászó volt, és szintén fontos üzenettel bírt. És még sorolhatnám hány fantasztikus, érdekes, sokkal különlegesebb és EMLÉKEZETESEBB dal volt.

Mert hogy az ukrán dal minden, csak nem fülbemászó és emlékezetes. *saját vélemény*

A műsorvezetés, és a tavalyi győztes dala volt a legjobb.

2016. máj. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!