Sziget fesztivál - megéri egy nap?
Csak egy mapra szeretnék menni, mert jön a kedvenc együttesem és már volt egy év, amit kihagytam... (Pedig jöttek Magyarországra.)
A kérdés az, hogy mennyire éri meg maga az egész fesztivál? Van aki hasonlóan csak egy napra tervez menni?
Egyenlőre egyedül vagyok és ezért is kicsit félek...
Melyik napra mennél, melyik előadó miatt? Hátha itt rögtön olvassa valaki, aki hasonló cipőben van, és nem kell egyedül menned:)
Egyébként én általában 1-1 napokra szoktam fesztiválokra járni, mert számomra túl fárasztó az egész hetes fesztiválozás, párszor voltam, és nagyon nem az én világom az egész egyben, nem bírom. 1-1 napokkal viszont nagyon jól elvagyok, így ha van olyan előadó, akiért szívesen kiadom azt a 18-20 ezer forintot, akkor nyilván megyek. Ahogy idén is :)
Szombaton szeretnék menni, a Bring Me The Horizon miatt. Már egy ideje szeretnék eljutni egy koncertjükre és most hogy "házhoz" jönnek nem szívesen hagynám ki. :D
És te, ki(k) miatt mész idén? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!