Ha választanátok kellene, mint ember, zenész, Lady Gaga vagy Nicki Minaj?
Nekem annó Lady Gaga nagy kedvencem volt, de még csak akkor amikor elkezdte a pályafutását, a the fame idelyén, akárki akármit mondm akár másolt másokatm akár nem, akkor volt ám igazán, de igazán nagyon jó a stílusa, még talán a born this way is jó volt utána már nem igazán és a zenéi, is sokkal jobban voltak, és mondjuk ez nem csak gaga-ra igaz, de a többi előadókra is!
Értem én most azt, hogy pl: 2008-2009 es számok alapjában jobban voltak mint most, és persz nem is volt olyan nagyon régen, de az én véleményem szerint így gondolom, mert pl: most, hiába van egy énekes akinek, ugyan jó a hangja, (pl: Ariana Grande) ha egyszer szegénykének nem sok tehetsége van, evvel nem akarok megbántani senkit sem mert pl: neme is tetszik Ariana Grande, de a régebbi előadók számai között labdába swem rughat: pl: az akkor Lady Gaga, ugyebár, vagy Beyoncé, rihanna, jó igaz azóta ezek is eltucatosodtak,és így sem roszak, de régebben jobbak voltak, amúgy bocsi a regényért!
A kérdésre válaszolva nekem mind a kettő kedvencem, de inkáb Gaga szerintem értelmesebb, bár Nicki vel sincs semmi bajom van egy pár jó száma!
Nicki Minaj
Nekem tetszik a stílusa, zenéje, mondjuk régebben jobban szerettem amikor még ilyen kis bohókásabb volt.
Amúgy Lady Gagát szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!