Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Squier stratocastert szeretnék...

Squier stratocastert szeretnék venni. Mi a különbség az affinity, standard, bullett (és még sorolhatnám) között?

Figyelt kérdés
Nagyjából 100 alatt szeretnék venni elektromos gitárt.

2016. máj. 7. 02:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Affiert, plane bulletert en se adnek ki nagy penzt. Ami meg jo lehet ebben az arkategeriaban strarbol, az az SX. Jo fabol van, szep kidolgozasu, bar az ujabbak kampos feje nagyon ocsmany. Ha viszont 100ig el tudsz menni, azert mar siman lehet venni egy cv squier-t, de egy kis mazlival egy mexi vagy japo fender is kifoghato.
2016. máj. 9. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi baj van egy 66 ezer forintos angol gitár wilkinson tremolójával, ami ráadásul még csak nem is kínai, vagy indonéz.) Nem írom le a gyártót, mert még felkúszik az ára mint a vibe esetén amikor feldicsérték a forumokon és nem tudom megvenni végül ezt sem.
2017. ápr. 13. 05:07
 13/20 Mojjo ***** válasza:
@12: az szép lenne, ha a te gyk-s hozzászólásod nyomán menne fel az ára a gitárnak. Picit túldimenzionálod ezt...
2017. ápr. 13. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Az újabb SX strat "kapós" feje valóban nem szép látvány de gyönyörűen le lehet kerekíteni fenderesre. Ebből az amerikai alder valóban jó választás. A tremoló és szerelékek valami középkategóriás de nem fájó, cserével később megoldható. Amúgy meg teljesen rendben van a hangszer.
2017. okt. 18. 01:29
 15/20 Waff ***** válasza:
100%
"...nem írom le a gyártót, mert még felkúszik az ára...." hehehehe...ekkora marhaságot :D :D ezen behaltam :DD
2017. okt. 18. 06:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Jólvan Waff nevess csak, tényleg felment az ára most néztem. :-D Soha nem fogom tudni megvenni ezt a nyavajás gitárt. (
2018. jan. 26. 02:38
 17/20 Mojjo ***** válasza:
100%
@16: Tutira a hozzászólásod miatt volt :D
2018. jan. 26. 03:00
 18/20 Waff ***** válasza:

Kellet neki célozgatni...megneszelte a gyártó...azt csatt felnyomta az árát :D

Annyit még elfelejtettem hozzáfűzni anno, hogy a Bulletnek is van HSS elrendezésű változata, nem csak az Affinitynek. Egyébként valóban az Affinity hatalmas ugrás a Bullethez képest, de egy Standard már megközelíti, de lehet el is éri egy mehikói fender minőségét, minden szempontból.

2018. jan. 26. 05:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem pedig kellene egy valóban jó strat.

Már ott tartok hogy mexikói fender standard... Jók ezek? Vagy alternatíva olcsóbban?

2018. márc. 10. 03:04
 20/20 Mojjo ***** válasza:
100%

@19: Mexikóki standardet nem vennék. Ha mexikói, akkor a deluxe széria, amit érdemes megfontolni, annál valóban figyelnek a minőségellenőrzésre, de a standard szériás mexikói Fendereknek nem valami szuper jó a hírük...

Olcsóbb (és jobb) alternatíva a Squier Classic Vibe. Pofátlanul jó gitárok.

2018. márc. 10. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!