Melyik gitárt vegyem meg?
Mindenképp ilyen 30 35 ezer forint körül szeretnek venni kezdésnek egy gitárt... én ezeket találtam: [link] [link] [link]
vagy ha tudtok esetleg ilyen árkategóriába jobbat akkor küdjetek linket előre is köszi!
Az elektro-akusztikus gitárt én nem ajánlom kezdésnek,már csak azért sem mert egyszerűen jelenleg nincs és egy darabig nem is lesz rá szükséged....3-4 év múlva már ha majd úgy tudsz gitározni hogy élvezhető is legyen akkor majd veszel egy elektro-akusztikusat a fellépéseidre ha összejön a fellépés....Otthon egymagadnak nincs értelme kihangosítani a gitárt,nem beszélve arról hogy akkor kell hozzá erősítő,kábel...szóval a "cucc"...
Ha már ennyi pénzt tudsz szánni a gitárodra akkor vegyél egy jó,sima western gitárt és tanulj meg vele gitározni....
Mojjo...én kimerem jelenteni 100%-ban hogy tuti nincs szüksége elektro-akusztikus gitárra. Gondoljunk bele....egy kezdő leül otthon ismerkedni a gitárjával...hangolgassa,pötyögteti...kis,egyszerű dallamokat penget,esetleg bepróbálkozik néhány kezdő akkordal...minek azt kihangosítani?
Abban teljesen egyetértek veled és én is erre gondoltam hogy azért a pénzért amiben egy elektro-akusztikus van,inkább vegyen belőle egy minőségesebb "mezei" akusztikus gitárt kezdésnek,tanulásnak....
Egyébként ennyi pénzből én egy Cort Earth 70-et vennék, a maradékot meg rákölteném egy jóféle capo-ra, meg egy puhatokra, meg még pár sallangra (pengetők, ujjpengető, egy tartalék húrkészlet just in case, esetleg gitárállvány - nem vicc, jóval többet szokott a legtöbb ember gyakorolni, ha ott áll mellette a gitár egy állványon, mintha elő kéne bányászni egy tokból.)
Szóval valami ilyesmire gondolnék:
+
+
+
Sokkal jobban jársz, mintha elektronikára költenéd a többletpénzt, ugyanis ezeket a plusz felszereléseket nagy valószínűséggel tényleg fogod használni. Egy jobb féle capo pl alap, hogy legyen. A tok nélkül meg nehéz lenne bárhová elvinned a gitárt. A Cort Earth 70 meg csak-csak egy tömör fedlapos gitár, mellesleg árkategóriájában egyértelműen a legjobb, szóval egy lépés felfelé a gitár tekintetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!