Melyik gitárt vegyem?
Figyelt kérdés
Szóval, elhatároztam, hogy veszek végre magamnak egy elektromos gitárt, mert eddig hol itt, hol ott gyakorolgattam a barátaimén.
Az alábbi gitárokat néztem ki magamnak (természetesen használtan):
Cort g110
Cort X1
Ibanez Grx-20
Soundstation smb 350g
többnyire heavy és thrash metal-t szeretnék játszani rajta, szóval a két humbucker nem ártana szerintem.
Aki tud, az írjon véleményeket, hogy melyik lenne jó egy kezdőnek, esetleg tapasztalatokat. Köszönöm
2015. aug. 2. 00:50
1/4 anonim válasza:
Cort x1 nekem tetszik hangzásilag. a soundstation nem jön be mint márka. én vmelyik cortot venném ha jó állapotban találsz.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, jöhetnek még tanácsok/vélemények ha valaki tud
2015. aug. 2. 01:37
3/4 anonim válasza:
Cort, ahogy az 1# válaszoló is mondta, tényleg jó hangzásilag, az Ibanez meg sztem nagyon felejtős
4/4 anonim válasza:
Az iba mega szondzésőn felejtős. Uszadékfák felhúrozva. A cort x jó kis belépőszintű gityó. Az ilyen darálós metálhoz jó is lesz, jobb mint egy hss strat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!