Melyik BOSS metálos torzítópedált vegyem meg?
Boss MT-2 vagy Boss ML-2?
Mindkettő torzítópedál, metálos hangzású, nekem az számítana legjobban hogy tompításnál elég kemény hangzás legyen, az üveghangok jól szólaljanak meg, szinte sípoljanak,aztán még fontos az is hogy szólók rendben legyenek, meg a clean csatorna is jó legyen.. melyik a jobb pedál? Az MT-2 22.500FT, az ML-2 az 27.000FT..melyiket vegyem szerintetek?
Igazából én biztos, hogy az ML-2-t választanám. De én talán egy fokkal keményebb zenét játszok, mint amire te gondolsz. Viszont szerintem lehet azon is olyan Metallicás középkemény torzítást beállítani. Szóval én azt venném.
De ha mégis úgy döntessz, hogy az ML-2 kell, akkor nekem van egy eladó, kiváló állapotban, kis extrákkal:
:D
(Sehogy nem tudom elpasszolni, pedig rohadtul kéne a pénz... :I)
Ja, hogy így olvasom a kérdésedet jobban: tompításnál szerintem keményebben szólal meg a MT-2, mert több paramétert tudsz rajta beáállítani. Míg az ML-2 hangja egy picit túl hosszú és folyós tompításnál, ami mondjuk metalcornál és deathcorenál jó, de talán neked nem.
Azért mindenképpen azt javaslom, hogy ha tudod próbáld ki őket.
13:02
és mondjuk miért nem linkelted akkor már?
(meg valószínüleg az olyan is...)
Köszi a válaszokat!
Mindenképp ki fogom próbálni mindkettőt, de én is inkább az MT2-t választanám, mert ML2 részleteinél írták hogy z tényxleg már az atomzúzós zenékhez van nu metál meg deathmetál stb.. én inkább a kicsit láygabb metálokat akarom játszani, régebbi metallicát főleg, 1-2 újat, slayert, ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!