Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik BOSS metálos torzítóped...

Melyik BOSS metálos torzítópedált vegyem meg?

Figyelt kérdés

Boss MT-2 vagy Boss ML-2?

Mindkettő torzítópedál, metálos hangzású, nekem az számítana legjobban hogy tompításnál elég kemény hangzás legyen, az üveghangok jól szólaljanak meg, szinte sípoljanak,aztán még fontos az is hogy szólók rendben legyenek, meg a clean csatorna is jó legyen.. melyik a jobb pedál? Az MT-2 22.500FT, az ML-2 az 27.000FT..melyiket vegyem szerintetek?

2010. ápr. 7. 21:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Írok zenekart is példának: üveghangok:pl Ossian, kemény torzítás: pl Metallica, Slayer
2010. ápr. 7. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Igazából én biztos, hogy az ML-2-t választanám. De én talán egy fokkal keményebb zenét játszok, mint amire te gondolsz. Viszont szerintem lehet azon is olyan Metallicás középkemény torzítást beállítani. Szóval én azt venném.

De ha mégis úgy döntessz, hogy az ML-2 kell, akkor nekem van egy eladó, kiváló állapotban, kis extrákkal:

[link]

:D

(Sehogy nem tudom elpasszolni, pedig rohadtul kéne a pénz... :I)

2010. ápr. 7. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja, hogy így olvasom a kérdésedet jobban: tompításnál szerintem keményebben szólal meg a MT-2, mert több paramétert tudsz rajta beáállítani. Míg az ML-2 hangja egy picit túl hosszú és folyós tompításnál, ami mondjuk metalcornál és deathcorenál jó, de talán neked nem.

Azért mindenképpen azt javaslom, hogy ha tudod próbáld ki őket.

2010. ápr. 7. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
ilyen zenékhez mindenképpen mt-2 a jó! full klasszikus metál hangzás. nagyon jó kis pedál az az ml-2, de tényleg csak akkor, ha valami darálós brutal death-et akarsz játszani. és ahogy látom te nem arra vágysz. :D
2010. ápr. 7. 23:52
 5/10 Thurston ***** válasza:
Én azt az ajánlatot, amit a 23:47-es válaszoló belinkelt, nem hagynám ki. Boss pedált rohadtul megéri használtan venni, mivel szétnyűhetetlen. Persze rájön még a postaköltség, amitől már majdnem annyi, mintha újonan vennéd, de jár hozzá kábel és adapter, amit a pedálon felűl plusz még egy tizesért fogsz megvenni, ha újonan vásárlod össze mindezt. :)
2010. ápr. 8. 03:20
 6/10 anonim válasza:
Nekem éppen gitáros kell xD
2010. ápr. 8. 05:54
 7/10 anonim ***** válasza:
használt boss mt-2őt lehet kapni 10esért, kábel hozzá 1500ft, adapter meg 1400:D
2010. ápr. 8. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:

13:02

és mondjuk miért nem linkelted akkor már?

(meg valószínüleg az olyan is...)

2010. ápr. 8. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:

azért nem linkeltem, mert én nem reklámozom a saját hirdetéseimet.. de tessék:

[link]

10ezer forint, hibátlanul működik,

[link]

jó, ezen van egy nagy karcolás.. de a hangja hibátlan, és 8ezer

ennyi vagy

2010. ápr. 8. 14:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenképp ki fogom próbálni mindkettőt, de én is inkább az MT2-t választanám, mert ML2 részleteinél írták hogy z tényxleg már az atomzúzós zenékhez van nu metál meg deathmetál stb.. én inkább a kicsit láygabb metálokat akarom játszani, régebbi metallicát főleg, 1-2 újat, slayert, ilyesmiket.

2010. ápr. 8. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!