Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért vannak úgy oda az...

Miért vannak úgy oda az emberek ezért a számért?

Figyelt kérdés

Rihanna - Work

A csapból is ez folyik és szerintem nem olyan jó, hogy így felemeljék. Ilyet gyakorlatilag minden "kisebb" előadó tud produkálni, sőt még jobbat is...

2016. ápr. 27. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 03:26

Te inkább a modern pop zenéről beszélsz amit a mainstream médiában keményen adagolnak.

Az igazi minőségi zenéket nem a rádióban vagy a tvben találod meg hanem az interneten.

2016. ápr. 30. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
mert mainstream.. és mert az emberek 90 százaléka csak popot hallgat... vagy csak azt ismeri... ezzel nem arra akarok kilyukadni... hogy ami pop az feltétlen sz.ar... de azért lássuk be h pld Rihhanna nem a zene csúcsa.
2016. ápr. 30. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Az nem igaz, hogy nem szól semmiről. Lehet mondani, hogy ugat és hogy nem lehet érteni amit mond. De könyörgöm a zene címe Work és annyira hallható, hogy azt ismétli workworkwork. Szóval saját magadat "égeted" ha azt mondod nem érted a szövegét. A lényeg az, hogy ez egy nagyon jó bulizós szám. És szerintem egy buli közepén ahol jól kéne magadat érezned nem azon fogsz kattogni, hogy akkor milyen jó a szövege miről szól satöbbi. És Robyn erre készítette ezt a számot...
2016. máj. 5. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
a Work-nek egy igen egyszerű lényege van: tanuld meg hogyan érezd jól magad :) Rihanna sem azért írta ezt a számot hogy mondjuk kiénekelje a legmagasabb hangot vagy hogy a lyric-et olvasva könnybe lábadjon szemed:) azt akarja hogy azok a generációk akik hallgatják arra a 3-4 percre jól érezzék magukat a dalt hallgatva. ennyi:)
2016. máj. 7. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem evvel semmi baj nincs, és a magam részéről csak annyit mondok, hogy pont a fülbemászó szövegétől ilyen népszerű már én is rongyosra hallgattam, mert szerintem egész jó a ritmusa, neekm bejönnek az ilyen zenék!

Az lehet, hogy ilyet minden kisebb előadó tud, és valószínű is, de ezeket a zenéket, nem is konkrétan az adott énekesnő jó hangja miatt hallgatják hanem mert pl jó rá táncolni!

És az igaz, hogy ezek mind pörgős zenék, sokaknek nem jött be tavaly pl: a Missy Eliiott WTF (Where They From)

nekem viszont igen, meg valószínű a többi olyan embernek is ami szeretni a hip-hop ot

2016. máj. 10. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

Igen igen ez igaz nem azért lett írv ez a szám, hogy kiaénekelje a legmagasabb hamgot stb, jó persze néha jó olyan zenéket is hallgatni ami igazi hang iskon stb.

De igen mint ahogy előttem is mondták már ezt azért van, hogy azalatt a 3-4 perc alatt jól érzed magad és ez be is jött legalább is nálam.

Inkább halgatok ilyen ugymond tucatokat mint ilyen depressziósakat, mert pl. szomszéd fogyatékos lány mindíg ilíyen szomorúakat hallgat és mindíg azt mondja hogy megöli magát stb... nem normális az ilyen!

Nekem a zene olyan mint a drog nem azért, hogy mégjobban rossz kedvem legyen hanem ellenkezőleg

2016. máj. 10. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsó: magyarúl számomra ezen zenék lényege, hogy kikapcsoljam magam körül a probléámáat külvilágot stb... hogy azon pár percig ne érdekeljen semmi sem, annyi a lényege vagyis lagább is számomra!

pontosan ezért ilyen népszerűek is a fülbemászó ritmusa miatt!

2016. máj. 10. 16:02
 18/18 Fanncsusz válasza:
Szerintem sem jó szám és nem is értelmes a szövege még mondani valója sincs! Ilyesmi pl a Pen Pineapple Apple pen! Az is értékelhetetlen mégis mindenki azt énekli!
2016. nov. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!