Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért vannak úgy oda az...

Miért vannak úgy oda az emberek ezért a számért?

Figyelt kérdés

Rihanna - Work

A csapból is ez folyik és szerintem nem olyan jó, hogy így felemeljék. Ilyet gyakorlatilag minden "kisebb" előadó tud produkálni, sőt még jobbat is...

2016. ápr. 27. 19:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert Rihanna. Nincs tartalma, nincs komplex szövege, csak egy rigmusos kántálás, a ma divatos fenékrázó zenére. És mivel Rihanna, ezért ezt nyomják az összes rádióban meg zeneadón, és mindenkihez eljut, míg a kisebb előadók számai nem.
2016. ápr. 28. 00:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
+Ezeknek az embereknek nincs is igényük más, komolyabb zenére.
2016. ápr. 28. 00:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző két válasz tökéletesen leírja.
2016. ápr. 28. 07:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. ápr. 28. 15:43
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Ízlések és pofonok. Szerintem hatalmas zene, mindig meghallgatom és az iskolába is nyomatják. :)
2016. ápr. 28. 16:59
 6/18 A kérdező kommentje:
Az hatalmas zene, hogy work, work, work, work, work, work? Ilyet még én is tudok...
2016. ápr. 28. 18:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ezért nem hallgatok még rádiót se :D
2016. ápr. 28. 23:31
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
És a gangnam style jobb volt? Abból meg még ennyit sem értettél. Amúgy nem tudom miért problémáztok ezen, biztos tetszett már nektek is olyan szám ami mások számára szar zene volt...
2016. ápr. 29. 09:35
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok oda érte ez hullahányadék!
2016. ápr. 29. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A gangnam style egy bizonyíték arra, hogy bármilyen tömény f*st le lehet önteni az emberek torkán, semmi több.

Én itt nem ízlésekről beszéltem, hanem arról, hogy azért ennyire népszerű ez a zene, mert mindenki számára érthető, mivel egyszerű a szövege, mint egy bot, és a ma divatos zenei stílust képviseli. Ennyi. Én is elhallgatom, ha épp adják valahol, de ettől függetlenül technikailag értékelhetetlen, mert valóban nem áll semmi többől, csak hogy work, work, work, work, work, és egy baromi egyszerű alap dallam. De ez nem baj, az embereket el lehet szórakoztatni egy kukafedél ritmusos ütlegesével is, vagy például költői kifejezések és kitalált szavak random összekeverésével is, lásd Quimby, Kiscsillag, stb. De még az is nyerő, ha megírsz egyetlen zenei alapot, és ráénekelsz 5 különböző dalt a nyárról, a fiatalságról, vagy a menőségről, pl. Wellhello. A populáris zenébe nem kell munkát fektetni, ahhoz nem kell tehetség vagy zenei véna, csak csapd össze az éppen aktuális trendeket és kész.

2016. ápr. 30. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!