Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincs ízlésük a magyarok...

Miért nincs ízlésük a magyaroknak zenei téren?

Figyelt kérdés
Tök mind1, hogy a mulatósról, a diszkóról, a gagyi és sutyerák rap "zenéről", a műértelmiségi alter előadókról vagy a kannásboros punk-rock-skinhead vonalról beszélünk. Egyaránt ízléstelen és béna a felhozatal, és a legjobban körülrajongott "zenészek" általában a legszínvonaltalanabb muzsikát játsszák.

2016. ápr. 27. 16:28
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nekem van :D

Sander van Doorn- Cuba Libre

Teemid- Crazy

Neo- Darklighter

Wilkinson- Dirty Love

Arctic Monkeys- Do I wanna know?

Galantis- No Money

Az más kérdés, hogy kinek mi tetszik :D

2016. ápr. 27. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az embereket kell hibáztatni... a legnagyobb hiba itt a médiában van. A rádió, tv stb. csak okádja a szemetet és az ember akarva, akaratlanul is azon kapja magát, hogy a Buliváróf4szságra bólogat...
2016. ápr. 27. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne mondd nekem hogy mostanában a mainsream médiában külföldön annyival színvonalasabb dolgok mennek. Persze van 1-2 de a többség ugyanarra a sémára épül és zeneileg nulla. Ezért jó az internet, mindenki keres magának abból a korszakból és attól az előadótól amitől akar olyat ami neki tetszik. Felesleges azon bánkódni hogy a rádióból mi szól, nem kötelező hallgatni. Az meg durva kijelentés hogy amblock a magyaroknak nincs ízlése. Főleg hogy ez egy teljesen szubjektív dolog. Lehet valami szakmailag nem túl jó, ha a többségnek az tetszik mert fülbemászó, akkor olyat kell csinálni. Nem sokan akarnak széllel szemben menni, ami valljuk be logikus. És nem azért mondom mert a kedvenceimről van szó, távol álljon tőlem, de mindenkinek megvan a joga azt szeretni, és sajnos azt terjeszteni ami szar de sok pénzt hoz majd.
2016. ápr. 27. 23:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Most a magyar zenészekről beszélsz vagy úgy általában a magyar emberek zenei ízléséről? Kifejtenéd hogy neked például mi a "színvonalas" zene?
2016. ápr. 28. 15:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak :D Szerintem a szimfonikus Blackmetal-nak és Gothmetal-nak nincs párja, mondjon bárki bármit! ;)
2016. ápr. 28. 23:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Adam Smith: alapvetően Igazad van, de Te is tudod, hogy itthon az emberek nem tudnak meglenni a felszínes és sekélyes tv/rádióműsorok, és a bulvármagazinok nélkül.
2016. ápr. 29. 09:23
 7/14 A kérdező kommentje:
# 3/7: Külföldön is sok a trágya, de azért a jó zenére is sokkal nagyobb a kereslet. Fesztiválok, koncertek, klubok, kiadók, rajongók, expók, és még sorolhatnám. Itthon? Max. cigánybálok...
2016. ápr. 29. 09:29
 8/14 A kérdező kommentje:

# 4/8: Én a magyarok zenei ízlését és a magyar "zenészek" 99%-át egyaránt lenézem. :)

Nekem ez a zene:

https://www.youtube.com/watch?v=m0gAX87zjus

https://www.youtube.com/watch?v=6rQDO1DKHc0

https://www.youtube.com/watch?v=SU62nSOlOs0

https://www.youtube.com/watch?v=qCS9ZDUcM5s

2016. ápr. 29. 09:36
 9/14 A kérdező kommentje:
# 5/8: Szerintem a gótok az ízléstelenség csimborasszói a zenéikkel együtt. A gyökér brekkerekről nem si beszélve...
2016. ápr. 29. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük Mr.Megmondoember

Akkor ahogy nézem, mindenki szar sutyerák paraszt, aki nem épp az olyan műfajt kedveli, ami NEKED ZENE.

Gondolkozz el miért úgy írtam ahogy, aztán ha valóban olyan hűdenagyonintelligens vagy, akkor rá fogsz jönni, egyben a saját kérdésedet is megválaszolod..

De nem vagy te más, mint egy önelégült kis ficsúr :)

2016. ápr. 29. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!