Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Cort...

Mi a véleményetek a Cort gitárokról?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy jobb mint a fender (amit erősen kétlek :D ).Érdemes vele stúdióban feljátszani vagy akár koncerteken használni?
2016. ápr. 24. 17:28
 1/3 kojee ***** válasza:
Hát attól függ, hogy melyik, mert a cort is, meg a fender is elég sok hangszert gyárt.
2016. ápr. 25. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Cort X,G szériákra es fender stratocasterre gondoltam :)
2016. ápr. 25. 20:12
 3/3 kojee ***** válasza:
Őszintén megvallom, hogy a Cort X, és G szériájából, és Fender stratocasterből sem próbáltam még idáig. Fenderből standard tele volt amit fogtam, meg hallottam, Cortból meg cr 100. Jobb-e vagy rosszabb, azért ez így elég nyitott kérdés maradt, hiszen cortból is van kb 300eft-s, ami biztos nagyon kényelmes meg jó hangszer, de ha valakinek az eredeti strat formája és hangja tetszik, és azt keresi, akkor neki az a jobb.
2016. ápr. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!