Mióta lett divat RTM, GRG, BSW, DSF hallgató lenni? Bővebb kifejtés lent.
Én is naponta hallgatom őket. Nincs velük bajom,sőt..
Csak az bánt,hogy FB-n minden második gyerek egy AK-s vagy egy Garage-os pulcsiban vírit egy idézettel. Csak hogy alig 2 hónapja ismerte meg őket (vagy kevesebb) és ha rákérdeznél hogy kik vannak a Garage-ban akkor Essemm-en kivűl mást nem tudnának mondani.
Vagy ha megkérdeznéd mi az az MB vagy a BM furcsán néznek rád.
Ugyan ez van az RTM-nél. Van benne egy Mr.Busta meg egy AK26. Pont.
És csak a slágereket pörgetik. (Mutatom A Fukkot!,Utca Himnusz,26 Emelet,Senkinek, meg ami most jönnek ki)
Ennek így nincs értelme..
Én úgy szoktam csinálni ha egy előadót megismerek (featben) akkor utána keresek itt-ott. Hogy kezdte,első zenéi stb.
Én Zsoltit (Mr.Busta) 8 éve ismertem meg. Akkor kezdtem el őt hallgatni.
A Pitbull lemeze ami megfogott,és azóta követem. Meg előtte volt a Kamikaze Funkal.
Kiolvastam mindkét könyvét. (Közvetlen Bízonyíték,Addig Szállj Magasra Amíg Vanak Szárnyaid)
Minden interjút végig néztem ami róla szól. És még most sem állítom hogy RTM Fan vagyok. Mert a legfontosabb kimaradt,nem találkoztam még vele..
És 1-2 ember meg lazán bemondja,hogy ő a legnagyobb Fan.
Velem lenne baj?
És a legfontosabb kimaradt. A Legendákat nem ismerik. 2Pac,Eazy-E,Notorius BIG,50 Cent,WU-TANG,Dr.Dre,Ice Cube,N.W.A.,Eminem,The Game,DMX,Lloyd Banks,G-Unit,Mobb Deep,NAS,M.O.P.,Snopp Dogg,Vinnie Paz,Young Buck..stb. 1-2 életüket vesztették ebben.
Szóval van egy Előadó akit hallgatnak (Max. 5 zenéjüket ismerik) és ők már mindent tudnak a RAP-ről..
Mire jó ez?
Legjobban azóta mióta Essemm összeállt Bustával és csinálták a selejtesebbnél selejtesebb mondanivaló nélküli számokat, amibe csak az volt a lényeg, hogy legyen 1 csaj, sok káromkodás és feszítés és ennyi.
Ez rohadtul bejött a sok gyökérnek és azóta divat.
Persze nyilván a sok riba ncokat alázó felesleges számokat már meg sem említem.
A lényeg, hogy minél kevésbé a mindennapi gondokkal, azokkal a témákkal amikbe az igazi mondanivaló lenne, azzal ne foglalkozzanak, hanem az ilyen műmájer kamu szarságokkal és akkor az divat lesz.
Nem arra kell felhívni az emberek figyelmét, hogy a szemünk előtt néhány 100 gyökér szétlopja az országot és miattuk élünk szarul, hanem arra, hogy mutassuk a fakkot, oltsuk a rib ancokat, facebook on keménykedjünk ha már élőbe összeszarjuk magunkat...
Szóval olyan 3 éve lett divat ez a f os.
7-es, ez is egy szar.
tipikus proliság, soroljuk fel a világ összes gondját, de azért közben csináljuk a keménylegényt is
# 7 És akkor mi van? Van több normális száma ami még esetleg hallgatható.
De ha állandóan csak a facebook ján a helyesírási hibáktól hemzsegő undorító proli megnyilvánulásait lehet olvasni, 10 számából 9 olyan amit említettem, addig lényegtelen.
Ez az ember képtelen kultúrált emberként viselkedni vagy megnyilvánulni legtöbbször, pedig közelít a 40 hez és már gyereke is van, szóval szánalmas ahogy van.
Csak a feszítés meg a keménykedés megy neki. Ezek mellett eltörpül, hogy fél évente kiad 1 azaz 1 normális rappet amibe még esetleg színvonal is lenne.
De ő a 15 éves rajongóinak inkább mást nyújt. Ez meg az ő igénytelensége.
Amióta az a menő szöveg hogy "megeszik a kecimet".
De ha már magyar rap akkor Scarcitybp, day, tkyd, ők rappelnek, nem csak keménykednek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!