No one's gonna. Melyik ez a szám? Kifejtés lejjebb
Sziasztok!
Keresek egy számot, de se a címét, se az előadóját nem tudom. Tudom, hogy "google is my friend", de sehol sem találom ennyi infóval a dalt, szóval légyszi segítsetek!
Férfi(ak) énekli(k), nem annyira régi szám, de azért nem is mostani szerintem. Azt hiszem a refrénje abból áll, hogy minden sor úgy kezdődik, hogy "no one's gonna" valami. És itt mindig máshogy folytatja a - szerintem - refrén alatt, csak a "no one's gonna" marad az elején. Vagy ha nem is mindig, de nem az összes "no one's gonna"-s sor folytatódik ugyanúgy. Többször szerepel ez benne, de nem biztos, hogy ez a refrénje.
Ha valaki ennyiből rájött vagy eszébe jut valami ilyesmi, az írja le az előadót és címet vagy linkelje, légyszi. Előre is köszi mindenkinek!
Sajnos nem ez az. Ennél gyorsabb számról van szó. A google-ben való keresgéléseim során is csak ezt találtam, de nem erre gondolok. :D
Azért mentek a zöldek, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!