Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitározni szeretnék, a szüleim...

Gitározni szeretnék, a szüleim nem engedik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14 éves vagyok (lány) és már nagyon nagyon régóta szeretnék megtanulni gitározni. Van egy régi zongoránk, alapszinten tudok is rajta játszani, mert tanárhoz nem jártam, magamtól tanultam meg az énekórán tanult dalokat.

Viszont a gitár valahogy sokkal jobban tetszik, és már említettem párszor anyáéknak, de rögtön leszóltak, hogy ha rendesen megtanulok zongorázni tanárral, csak akkor engedik meg talán. De nagyon nem szeretnék tanárhoz járni, mert hát pont akörül vagyok, hogy "nekem senki ne mondja meg mit csináljak" :D .

És gyűjtöm a pénzem is egy tanuló gitárra, meg találtam néhány tanítós könyvet, és arra gondoltam megveszem magamnak névnapomra, de félek, hogy nagyon haragudnának rám.

Szerintetek mit csináljak? Tényleg nagyon szeretnék gitározni...

2016. ápr. 16. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az esélye annak hogy egyedül megtanulsz rajta jól játszani
2016. ápr. 16. 14:30
 2/3 Mojjo ***** válasza:

Egyrészt ne hallgass az első válaszolóra, hülyeséget írt, remekül meg lehet tanulni gitározni tanár nélkül is.

Másrészt pedig azt kéne megtudni, meg megérteni, hogy miért ellenzik a gitárt. Ha értjük az indokaikat, könnyebben ki lehet találni, hogyan lehetne meggyőzni őket, hogy mégis engedjék. Mit mondtak, miért nem szeretnék? (Ha nem igazán tudod, mik az indokaik, ülj le velük, kérdezd meg őket róla. Nem kell direktben ellenkezni, első körben csak hallgasd meg és értsd meg őket, ha ez megvan, akkor pedig át lehet gondolni, hogyan tovább.)

2016. ápr. 16. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:

miért minden szülő a zongorát erölteti...

nekem fél évig tartott a könyörgés mire rávettem hogy kifizessen egy dobtanárt. szóval hajrá:D

2016. ápr. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!