2/10 anonim válasza:
Szia!
Én nem értek hozzá, de laikusként az a véleményem, hogy nagyon jó hangod van :) időnként kicsit... nem is tudom, talán túl magas és emiatt fura? A lényeg az, hogy időnként (inkább a hosszú részeknél) nekem kissé különös.
De majd jönnek hozzáértők is és megmondják potosan. Addig is sok sikert a további énekléshez! (-:
3/10 A kérdező kommentje:
Fejhangra valtok neha igen :)
2016. ápr. 10. 20:56
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszik.Pár hónappal ezelőtt nem te énekelted Alex Hepburn-Under című számát?
5/10 A kérdező kommentje:
Hol? :o
2016. ápr. 10. 20:59
6/10 anonim válasza:
Lehet,hogy süket vagyok de ezt nem te énekelted? [link]
7/10 anonim válasza:
A link ezelőtt pár hónappal is kint volt, akkor is jó volt. Bár ez még mindig nem elég ahhoz, hogy kitörj a tömegből.
Válassz egy nehezebb zenét, és azzal kérdezd meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez a link?
Dehogy volt kint par honapja
2016. ápr. 10. 21:18
9/10 anonim válasza:
szép hangod van :) de kicsit másabb irányba kéne toldod
10/10 anonim válasza:
Neked ezt muszáj lesz folytatnod! Mióta énekelsz? Óriási potenciál van benned. Szerintem (bár kétlem hogy ne járnál énektanárhoz) menj el, bár ahogy elhallgattam egész képzett a hangod! Használd ki a tehetséged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!