Keresek egy zenét, mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Azt hiszem diszkós zene, a videóklipről tudok inkább beszélni. Van benne egy lány aki bemegy egy kávézóba egy barátnőjével, és ott hagyja a pénztárcáját vagy valami ilyesmijét. Az ott dolgozó pincérlány pedig utána megy, oda adja neki. Így kezdődik. Összebarátkoznak és összejönnek (igen, leszbikus klip) és aztán már nem emlékszem miért de szakítanak, és a lány egy fiúval fog bemenni ugyanabba a kávézóba ahol a pincérlány dolgozik, ezért a pincérlány megöli valamelyiket. Azt nem tudom melyiket mert azt nem mutatják. Lényegében erről szól a klip. Ha valaki felismeri, légyszi küldje el nekem a címét!2016. ápr. 8. 01:20
1/4 anonim válasza:
tessék, én is imádom ezt a számot :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2016. ápr. 9. 15:59
4/4 anonim válasza:
Szia. Ha ez érdekel, akkor azért szakítanak, mert a csaj apja rájuknyitott, és lényegében ennyi.
A csajt öli meg, nem a srácot, igaz, ez csak egy másodpercig látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!