Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy Petőfi rádiós zenét keresek?

Egy Petőfi rádiós zenét keresek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amit keresek, nagyon régen, amikor már a megújult petőfi rádió volt (valamikor 2007-ben volt) volt sok-sok jó zene.

Amit én keresek az egy olyan zene, ami hát nem is inkább zene, hanem nekem elsőre ilyen álomba illős volt ilyen háttérzene.

Ez valamikor hajnalban szólt. Napközben nem.

Régen ezt telefonra is sikerült felvennem, de akkor még az ősrégi sony ericsson telefonnal.

Amióta lett internet meg gépem is egy ideig nem foglalkoztam vele, de egyszer előmotoszkált ez a zene.

Nem rég találtam egy videót, ami közel hozott volna ahhoz amit keresek:

https://www.youtube.com/watch?v=GLZ35TeGG-0

De próbáltam mindent felkutatni, de sikertelenül.

Előre is megköszönném a segítségét.

Annyi paraméter:

- A már megújult Petőfi rádióban volt az.

- Csak hajnalban szólt.

- Ez egy olyan zene volt, ami álomba illő (vagy háttérzene).

Mert próbáltam időrendbe is keresni, meg minden módszerben, de nem találtam meg :(

2016. ápr. 4. 23:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg még valami, sajnos azt az előadót nem ismerem, csak amire emlékszem.
2016. ápr. 4. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Még egy kis paraméter, annak idején ez a dal is volt a megújult petőfiben:

https://www.youtube.com/watch?v=MO9w8UR7xcY

Valamikor 2007-2008 környékén szólhatott az is amit keresek, csak nagyon nehezen tudom megtalálni :(

2016. ápr. 4. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 5. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, csak hasonlít ehhez a számhoz egy picit, de ez más milyen amire gondolnék.
2016. ápr. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!