Gitározást milyen gitárral érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
Meg szeretnék tanulni gitározni (főleg rockot játszani), egyik ismerősöm mondta hogy alapokat előbb érdemes megtanulni, és csak utána kezdjek el elektronikus gitáron játszani. Alapok megtanulásához milyen gitár jó?2016. ápr. 4. 20:33
1/4 anonim válasza:
Erről mindenkinek más a véleménye. Szerintem felesleges kidobálni a pénzt egy olyan hangszerre, ami nem is érdekel, csak azért, hogy tanulj rajta. Az alapokra majd megtanít egy tanár, az nem attól függ, hogy akusztikus vagy szólógitárod van.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet félreértem, engem érdekel a gitározás, saját ötlet hogy meg szeretnék tanulni, és egyenlőre gitárom sincs, és nem tudom, egyátalán érdemes-e venni, vagy eleinte olyan tanárhoz járni, aki tud adni az órákon kölcsön, egyátalán kipróbálni, hogy tetszik-e.
2016. ápr. 4. 21:20
3/4 anonim válasza:
olyan gitáron kezdj amin Te szeretnél,aki azt mondja akusztikuson kell mert elektromos nehéz az akkor szerencsétlen,én egy komoly ibanezzel kezdtem és iszonyat gyorsan ráéreztem,ráadásul tremolos is de a floyd rose az dícsérni való... na meg a nyak is a lehető legkényelmesebb,kezdhetsz a super stratotól kezdve flying V-ig akármilyenen de azért nézz utána annak amit nézegetsz és próbáld ki.Ha rockot akarsz játszani akkor annak az irányába menj,ne pazarolj feleslegesen pénzt és időt arra ami nem egyenes úton visz a célod felé
4/4 anonim válasza:
#2 Én is csak azt akartam mondani, hogyha elektromossal akarsz foglalkozni, akkor azzal kezdj. Én is így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!