Van olyan program, amivel rock zenét lehet csinálni? Ha igen, mi a neve?
teljesen igaza van az elsőnek, de hogy megértsed...
a rock zene attól rock zene hogy nem kib*aszott számítógépes programokkal rakják össze, hanem hangszerrel eljátszák...
és ha lenne is ilyen program, nem mennél vele semmire, mert ha nem tudsz pl dobolni, nem tudod megírni a dobot a szám alá... stb... ahhoz hogy így zenét csinálhassál, elég magas szintű zenei ELMÉLETI tudás szükségeltetik...
hogy megtanulj hangszeren játszani, ha gyorsan tanulsz és k*rva ügyes vagy, akkor is, gitáron pl (tudom, mert én is azon játszok) minimum 3 év... és akkor még a többi...
Na ez az, hogy például Abletonhoz vannak tökkbszörösen mintavételezett elektromos gitár hangzások, amik tényleg tökéletesen élethűek, de úgysem fogod tudni használni, ha nem értessz a gitározáshoz, ÉS a zongorához meg a szintetizátorokhoz. Tehát egyszerűbb, ha simán megtanulsz játszani egy hangszeren. Mert számítógéppel is max akkor fogsz normális zenét csinálni, ha egy vagy két (de inkább több) hangszerhez tökéletesen értessz.
Úgyhogy ismételten a gitárt javaslom neked. Én azzal kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!