Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire drága bebaszni Szigeten?

Mennyire drága bebaszni Szigeten?

Figyelt kérdés
Pár barátommal ez lesz az első Sziget amin résztveszünk, de mivel idén nyáron elég sok fesztiválra megyünk(Fishing, Strand, PEN stb) célszerű volna nagyobb összegeket félreraknunk, mert 7 napos bérletünk van és nem igazán tudjuk hogy hogyan osszuk el a nyár büdzsét. Napi szinten mennyi pénzzel kell számolnunk ha minden este rendesen be akarunk inni (kozepesen mahas alkoholtolerancia-szinttel)? Főleg a mar tapasztaltabb Szigeteseket kerdezném. :)

2016. márc. 27. 16:28
 1/2 anonim válasza:
NAGYON. Igen, direkt nagybetűvel. 630 asszem a sör, a kisfröccs 340 és ez még csak a kezdet :(
2016. márc. 28. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én bár a Szigeten nem voltam de a Balaton Soundon már kétszer és azt kell mondanom ahogy az előttem lévő hogy NAGYON! Ott egy vodkashot 1000Ft volt egy vodkanarancs 1600 es stb :/ Egyebkent a kaja szintugy egy szelet pizza 800Ft egy oriaspalacsinta 1400 egy gyros meg 2000! Bar nem a sziget de hasonlo kaliberu es aru a 2 dolog:) Gondoltam megosztom ezt is:)
2016. ápr. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!