Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt BTS rajongó?! :D

Van itt BTS rajongó?! :D

Figyelt kérdés
Nektek ki a kedvencetek ?! Melyik dal a kedvencetek ?! Ha igen akk privi ! :D

2016. márc. 25. 22:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van!

V a biasom. A lázadó dalaikat bírom inkább, mint a bulletproof, a No, és a No more dream. De jöhet még a Run is, de az alternative mix-szel tetszik. :) A save me nagyon szép, a fire-nak meg jó a hangulata. De az abszolút kedvenceim a lázadó dalaik.

2016. jún. 28. 13:58
 12/18 BTS FAN ***** válasza:

ARMY jelen!

Nekem Kookie a kedvencem, meg V, meg Jin, meg Suga, meg J-Hope, meg Jimin, meg Rap monster......

AZ ÖSSZES TAG A KEDVENCEM, DE HA NAGYON KELLENE VÁLASZTANI, AKKOR JUNGKOOK, V, JIN, VAGY SUGA KÖZT VÁLASZTANÈK. DE KÖZTÜK IS INKÁBB JUNGKOOK.

A KEDVENC DALOM/DALJAIM TŐLÜK A....: BUTTERFLY, SAVE ME, FIRE,YOUNG FOREVER, DOPE, WAR OF HORMONE, BOY IN LUV, DANGER, LET ME KNOW, MA CITY, WE ARE BULLETPROOF.....JÓ SZERINTEM ITT BE IS FEJEZEM, MERT FELSOROLHATNÁM AZ EGÈSZET! :D

2016. júl. 2. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is oda vagyok értük!!!

A kedvencem Jkook meg V meg Suga ...

Ők a legjobbak!!!

A Fire számukat még mindig hallgatom , megunhatatlan.

2016. júl. 2. 14:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Annyeong!! Jó érzés, hogy van még army :D Nekem azóta változott a biasom. Bár még mindig Kookie az UB bias, de HoSeok sincs messze ^^. Ha gondoljátok, nyugodtan írhattok !! :D Kedvenc szám még mindig a 'Boy In Luv' meg az összes többi !!
2016. júl. 16. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Még egy jelen :D

Eleinte Jungkook volt a kedvencem és Jimin a bias wrecker-em,próbáltam Jungkook-hoz hű maradni :D de annyira megszerettem Jimint hogy kedvencnek őt mondanám.

A kedvenc dalaim:nehéz választani,de talán I need u és Danger.

2016. szept. 25. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is jelentkezem! Nekem Hoseok a biasom és a War of Hormone a kedvenc számom tőlük, de az összes nagyon jóóó!
2017. febr. 4. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:

#9-es lődd le magad! Mi az, hogy J-Hope csúnya? Milyen fan vagy te, hogy ilyet mondj?!

Lehet, hogy későn válaszolok, de ezt nem hagyhatom ki. :D

Nos nekem nagy kedvencem V, Suga, Jimin, J-Hope, Jungkook, Jin, Rap Monster.. Najó rohadt nehéz választanom. Most V vagy Suga.. Ahjj én mindkettőt ugyanúgy szereteeem.

Picit talán Suga előrébb van. Neem.. Mert V meg annyira bolond úgy birom a fejét. Ahj.. Ez nehéz, inkáb kihagyom.

A kedvenc számom tőlük jelenleg a Not Today, Epilouge, Dope, Crow It, Just One Day, boy in luv, BS&t, Danger,Spring Day,Save Me,I need u, run, we are bulletropf, war of hormone, dead leaves, dope, no more Dream.. Najoo ez mar tul sok. Igazából az összeset iszonyúan imadom. :))

2017. ápr. 2. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a válasszal kicsit elkéstem, de muszály válaszolnom, mert olyan jó végre találni valami magyar ARMY-val kapcsolatos dolgot. :/

Nekem Jungkook a biasom. Imádom egyszerűen olyan cuki, okos, szereti az állatokat, vicces, kedves, tud szeretni, és az se mellékes, hogy még csak most lesz 20... XD Na mindegy.. :D Kedvenc számaim a Spring Day, For You, Dope, N.O, Fun Boys, Save Me, Awake, Lie, First Love, Begin, Stigma, Fire, Rise of Bangtan.... Na jó ezek a kedvencek.

Összességében nagyon imádom mindet!! Rap Mon egyszerűen fantasztikus a magabiztosságával, és a stílusával. Jin nagyon aranyos és menő is egyben, de nem igazán volt és szerintem nem is lesz a kedvencem. Jimin nagyon szeret szelfizni és videókat csinánlni. És szereti csesztetni a többieket. :D J-Hope nagyon aranyos és elképesztően bolond, V-vel együtt. Suga egy cuki flegma nyugodt ember és ha lehetne őt választanám a legjobb barátomnak! És ugye Jungkook. Őt imádom a legesleges legjobban.A fiúk és a zenéjük sok mindenen átsegített már szóval mindent köszönök nekik!! <3

(Kicsit hosszú lett, na de mindegy :D)

2017. jún. 29. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!